cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

essence linija ličil iz Mullerja?

clock-img

13.02.2007, 20:16

clock-img

Anonimen

V Mullerju sem si kupila mascaro, ker je bila smešno poceni in na moje presenečenje je zelo dobra mascara. Kolegica pa je kupila šminko in mi je rekla, da je to najboljša šminka kar jih je kdaj imelauser posted image .
Vsa linija pa je ful poceni, skoraj zastonj v primerjavi z drugimi (Lancome, Dior,..)

Pozna katera?

clock-img

13.02.2007, 20:23

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

jaz uporabljam njihova senčila pa so ok, so pa cene res smešne.user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

13.02.2007, 20:26

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Imam njihove glosse in so ful fajni.Ene imam take male k so trije v škatlici. Men je ta linija ful všeč in cenovno noro ugodna.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

13.02.2007, 20:30

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Jst kupujem njihove lakce in so tut fuuuul dobri in seveda poceni user posted image user posted image user posted image , danes je to kar težko verjetna kombinacija, a ne.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

13.02.2007, 20:54

clock-img

zverinca

pencil-img

828

Dobila gloss in senčilo za dedka mraza in sta mi super. Nisem pa do pred kratkim vedela da je kar smešno poceni...

.. alaki da so fini? super, bomo sprobali!

clock-img

13.02.2007, 21:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem tudi enkrat kupila maskaro (ker je bila cena smešno nizka), pa sem tako zadovoljna z njo, da le še to kupujem (tisto z dlačicami). Prej pa mi ni odgovarjala nobena druga, kot Loreal. In senčila - the best - sploh, ker imajo bleščice. user posted image  Glosi in šminke pa tudi. Edino lakov in pudrov še niem poskusila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.02.2007, 22:41

clock-img

solatja

pencil-img

952

mam tiste kroglice za lička in so prav super. baje, da bolše kot ene od guerlaina (nisem ziher), ki jih ma moja bivša cimra in so stale 10000 sit user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 22:49

clock-img

Anonimen

jaz si tudi kupujem essence in je super.....super poceni mislim predvsemuser posted image

clock-img

13.02.2007, 23:48

clock-img

Anonimen

Jst sem imela lip glos in je fajn .. pa laki za nohte so tudi super - sploh ta varianta franc. manikura .. manj kot 400 sit vem, da je bil - silky pastel, mal vijolcen user posted image

clock-img

14.02.2007, 08:59

clock-img

amalija

pencil-img

212

Jaz uporabljam njihova senčila, so kar fajn - če dam spodaj še Art Deco Eye Shadow base, so obstojna cel dan user posted image

Glosi mi sicer niso preveč všeč, so malce preveč lepljivi pa v roku 1 ure mi grjo dol, ampak za včasih so čisto ok user posted image

Maskar še nisem sprobala, sem pa lakce in so kar ok - ampak so boljši od Miss Sporty, cena pa zelo podobna.

Aja, pa pilica za nohte 4 v 1 mi je svetovna, cena pa okoli 1 € user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2007, 10:21

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Že zaradi cene jih nisem nikoli kupilauser posted image Od kar sem imela takšno alergijo na Oriflamova ličila se tega izogibam.
Ali jih je že katera kupovala, ki je tudi na katera drugačna ličila dobila alergijsko reakcijo?

clock-img

14.02.2007, 16:36

clock-img

Anonimen

london-paris, pred leti sem si kupila tekoči puder od rimmel user posted image  ne vprašaj kakšneuser posted image  sem imela....

clock-img

14.02.2007, 17:35

clock-img

Anonimen

Nisem še slišala sploh za tale essence. Koliko pa je to smešna cena? Bi sprobala tole maskaro mogoče.

clock-img

14.02.2007, 19:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Nisem še slišala sploh za tale essence. Koliko pa je to smešna cena? Bi sprobala tole maskaro mogoče.

2 EUR

clock-img

14.02.2007, 20:20

clock-img

Anonimen

To pa dejansko je smešna cena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem