cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

erotično perilo

clock-img

14.03.2006, 23:26

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Katero perilo je za vas nagajivo zapeljivo?

clock-img

14.03.2006, 23:28

clock-img

Anonimen

Nagajivo?
Nagajiv je zame način slačenja tega perila, ne pa perilo samo... Tako, da je teoretično to lahko vsako perilo...

clock-img

15.03.2006, 00:02

clock-img

Avri

pencil-img

86

Nagajiv je zame način slačenja tega perila, ne pa perilo samo...

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

15.03.2006, 09:00

clock-img

April

pencil-img

5459

čist odvisno kaj komu pristoji in kako to nosi.

Jaz zaenkrat bolj prisegam na klasiko, udobje.

Ni pa hujšga od kakšne zanemarjene gospodične ali pa kakšne stare matrone, ki tangice razkazujeta.

clock-img

15.03.2006, 20:08

clock-img

m_m

pencil-img

1417

A nikoli ne pogledate kakega kosa, ki ni ravno za vsak dan in ki je "rajcih" že na pogled? No, oni primeri zgoraj so zanimivi.

clock-img

16.03.2006, 11:23

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Vse kar na mani lepo zgleda in še lepše ko  ga user posted image   slači z mene

clock-img

22.03.2006, 12:11

clock-img

m_m

pencil-img

1417

uh ste sramežljive

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

22.03.2006, 16:06

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Definitivno korzeti! Ampak brez čipk, nama je obema to kičasto. Črna ali rdeča barva. Ali pa tudi tiste spodnje majčke, ki imajo košarice, pod njimi so pa odprte z razporkom, da se tkanina spusti samo ob strani na boke - če kdo šteka kaj sem hotla povedat... Največkrat pa so v akciji spalne srajčke - minimalne, oprijete, s podloženimi košaricami, rahlo prosojne... mmmmmmmmmmm. moram hitro domov user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

22.03.2006, 19:30

clock-img

Anonimen

kje si pa kupujete to perilo, da ni preveč drago?

clock-img

22.03.2006, 20:38

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Men pa ti korzeti sploh ne potegnejo. Se pa strinjam s Kerenso.

clock-img

23.03.2006, 15:24

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Ja, saj Kerensa je že čist dobr mislila, sam je zgrešila bistvo vprašanja - naslov je erotično perilo. Podvprašanje pa nagajivo zapeljivo, se pravi, da nisem mislila kake hard erotike z 3x ali lateksa, verig ali še kaj bolj čudnega.

In mene ne zanima kaj vse doma počenjate, da ostanejo vaši možje, partnerji zagreti za vas (če ste pa že napisale da je pomembno slačenje, potem pa še opišite kako to zgleda pri vas). Korajža na pol ne velja.

Me pač zanima kako različne okuse imamo glede perila, saj ga vendar nosite a ne? Al gre sam za seks: daj hlače dol in pridi naga user posted image  

Pa da jaz povem kaj je zame nagajivo zapeljivo erotično perilo: Skorpija meni so tudi všeč korzeti, samo tisto zapenjanje mi je odveč, zato imam raje kako prozorno majčko al negliže. Pa še perilo lahko poljubno kombiniraš spodaj. Od elegantno športnih modelov do čipk. Same čipke mi niso seksi, tudi se ne počutim v njih v redu. Barva pa črna in rdeča. Zelo so mi všeč  majčke brez modrčka spodaj. In samostoječe nogavice. Aja, pa te spodnje hlačke, ko so širše v pasu in se nosijo na bokih, ritka pa je na pol zunaj.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

23.03.2006, 17:07

clock-img

m_m

pencil-img

1417

user posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image   user posted image

clock-img

24.03.2006, 11:13

clock-img

wanabe

pencil-img

55

Na takšnih lepih telesih je vsako perilo lahko erotično user posted image .

Po moje tudi perilo samo po sebi ni erotično, ampak gre prej za način nošenja in obnašanja ženske, ki nosi perilo.

clock-img

24.03.2006, 11:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: wanabe

Na takšnih lepih telesih je vsako perilo lahko erotično user posted image .

Po moje tudi perilo samo po sebi ni erotično, ampak gre prej za način nošenja in obnašanja ženske, ki nosi perilo.

se čisto strinjam

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

24.03.2006, 11:46

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Zame je erotično perilo, ne vsako po vrsti, in samo na partnerju. Lahko isto perilo nosi svetovno znani maneken, pa mi je ravno do njega. Razen če si to perilo v mislih predstavljam na partnerju.

Tako da se ne strinjam, da je na lepiih telesih vse erotično, ker tudi midva nisva popolna, se samo trudiva. Je pa res, da sem izbirala slike, na katerih mi je bil model všeč. Pa si to razlagajte kak si hočete.

Se pa sama trudim in vztrajam, da ohranjam svoje telo lepo in sem si všeč taka kot sem. IN že pri pomerjanju, ko se je potrebno gledati v ogledalo mi perilo ne bi delovalo erotično, če mi ne bi bilo všeč NA MENI.

clock-img

24.03.2006, 12:35

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Mmmmmm..... no G in T imava podobne želje user posted image  

clock-img

16.04.2006, 17:14

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Jaz imam tri komplete iz erotične trgovine.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem