cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

epiduralna (Brežice)

clock-img

14.07.2007, 11:00

clock-img

nody

pencil-img

19

Razmišljam o epiduralniuser posted image   Zanimajo me vaše izkušnje z njo. Ker bom rodila v Brežiški porodnišnici me zanima predvsem izkušnje iz te porodnišnice. Tudi druge izkušnje niso od več, od viška glava ne boliuser posted image

clock-img

14.07.2007, 16:28

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila zelo zadovoljna z epiduralno v Brežicah. Meni jo je dala anesteziloginja dr. Nataša Požar in je ne morem prehvalit. Zares se je potrudila mi jo dat, ker je že skoraj odnehala, saj nikakor ni mogla priti med moja vretenca, vendar je vseeno vztrajala, pa tudi na splošno sem bila z njenim odnosom zelo zadovoljna. Poleg tega so jo v soboto popoldne (bila je dežurna na domu) potegnili iz trgovine in je res kar hitro prišla.
Če te še kaj konkretnega zanima, vprašaj.

clock-img

14.07.2007, 19:27

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst jo isto nameravam vzeti oktobra v Brežicah. Moja prijateljica jo je dobila, isto v Brežicah, in je bila tudi zelo zadovoljna!user posted image

clock-img

16.07.2007, 11:10

clock-img

nody

pencil-img

19

Hvala Tašonka za zaupanje svoje izkušnje. Lepo je slišat pohvalo glede tega. To mi bo zelo pomagalo pri odločitvi. Če se pojavi še kakšno vprašanje bom vprašala.

clock-img

24.07.2007, 10:16

clock-img

nikica135

pencil-img

1

Lepo prosim, če mi napišete kako ste se dogovorile za epiduralno v Brežicah? Ali ko ste prišle rodit ali je že prej kak sestanek z anestezistom?
Jaz grem drug mesec, zato me res zelo zanima kontakt - na koga se lahko že zdaj obrnem? Ali imate kako tel. št. mogoče?

clock-img

12.08.2007, 10:49

clock-img

moki_c

pencil-img

8

Jaz pa ne vem, če bi jo.

kozjansko je lepo

clock-img

25.10.2007, 10:40

clock-img

bubamara78

pencil-img

2

Pozdravljene,

Tudi jaz se odločam da bom rodila v Brežicah ( pravzaprav je to najbližja porodnišnica glede na to da bom pred porodom v Zagrebu)
Zanima me naslednje:
- koliko prej se je potrebno dogovoriti za EA tam?
- ali se jo da dobiti 24/7?
- ali jo je potrebno plačati

Hvala v naprej za vaše odgovore

LP,

clock-img

05.11.2007, 13:33

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst sem imela tri tedne nazaj v Brežicah epiduralno, tak da mam sveže novice.user posted image
Epiduralna je brezplačna, žal ni dostopna 24/7, ampak se potrudjo, da se da dobit.
Zanjo se moraš it dogovorit v 36. tednu. Kak teden gor ali dol-ni panike.
Vstavljanje katetra mene ni čist nič bolelo, nisem imela nobenih težkih nog, glavobolov in bolečin v križu... Pri iztisu otroka ni nobenih problemov, ker sem otroka še kako čutila, čutila nisem samo bolečin. Na koncu ti anestetik ne dovajajo več, tak da tisti finale delaš "na živo".
Še kako vprašanje?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem