cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

enoposteljna soba-porodnisnica izola

clock-img

03.11.2007, 14:29

clock-img

poka1

pencil-img

229

Pozdravljene!

Mene pa zanima kako je z enoposteljnimi sobami v porodnišnici Izola. Decembra imam pdp in bi rada bila sama v sobi.Tako sem se odločila, ker imam rada mir in bom svoje obiske omejila...verjetno samo na dragega in satrše. Pa me zanima, če katera ve koliko je treba doplačat?S kom se morem pomenit za sobo in kdaj? Kaj enoposteljne sobe so vedno na razpolago ali je odvisno od gužve?

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

clock-img

03.11.2007, 14:37

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem rodila v izoli in ti povem,da sem bila zadovoljna,pa čeprav sva bile dve v sobi.Hočem ti povedat,da je glih tako lepo,če ste v dveh,ker itak ni dosti gužve!če pa hočeš bit sama,najbolje da pokličeš bolnico,da ti dajo porodnišnico in se tam pozanimaš kako in kaj!
vem pa,da je bila možnost,da si sama v sobi,seveda z doplačilom!

clock-img

03.11.2007, 16:49

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Glede na visok% porodov v izolski porodnišnici,mislim da ni bojazni,da boš morala doplačati za enoposteljno sobo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

03.11.2007, 17:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Glede na visok% porodov v izolski porodnišnici,mislim da ni bojazni,da boš morala doplačati za enoposteljno sobo.

ja to je tud resuser posted image user posted image user posted image

Samo,ko sem jaz rojevala (2x) je bilo vse nabito polno,so v enih sobah kar dali po tri postelje,tako,da ni vrag,če se pozanima!
Pa najbolje bi bilo,da počaka na porod in vidi kako bo s sobo in potem zahteva enojno sobo!
pa še prej se malo pozanimat tud ne bo škodlouser posted image

clock-img

07.11.2007, 13:58

clock-img

poka1

pencil-img

229

Če bo koga zanimalo...sem pisala mail v bolnišnico pa so mi odgovorili, da za enoposteljno sobo se je treba zmenit z babico ob sprejemu. Za doplačat pa je 30 evrov na dan.

Lepo nosečnost se naprajuser posted image user posted image

clock-img

07.11.2007, 14:34

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Če bo koga zanimalo...sem pisala mail v bolnišnico pa so mi odgovorili, da za enoposteljno sobo se je treba zmenit z babico ob sprejemu. Za doplačat pa je 30 evrov na dan.

In če je vse polno?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.11.2007, 15:04

clock-img

poka1

pencil-img

229

si je potrebno sobo delit:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem