cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

enoletnica

clock-img

16.04.2007, 20:31

clock-img

jerneja

pencil-img

108

pozdrav,

naša princeska je stara 13 mesecev in je zelo živahen otrok, vse jo zanima in je precej navihana. Kar ji praviš gre skozi eno uho noter skozi drugo ven. Nima časa jesti v stolčku, vedno se ji grozno mudi. Problem je, da je začela jesti prst in kamenčke, pa še sosedovega fantka je ugriznila.

Ne vem kaj delamo narobe, se rada cartlja in je tudi prijazna... res ne vem kaj naj naredim? je to le obdobje? je slaba vzgoja?

sama mislim, da je premajhna, da bi določene stvari že razumela, če kaj naredi narobe ji jasno povem in vedno znova ponavljam.

Je pa res do drugih otrok malo groba, bi jih kar za nos grabila.

Prosim vas za pomoč

clock-img

16.04.2007, 21:03

clock-img

Anonimen

Pusti si čestitat, ker imaš zdravega, zadovoljnega otroka.

Torej čestitke so na mestu.user posted image

clock-img

16.04.2007, 21:08

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Da, vse je v reduuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

16.04.2007, 21:15

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Naša 16mesečnica je tudi večinoma tako "nežna", da boli glava od njenega božanja, vtikanje prstov v oči in vlačenje za nos pa sta tudi priljubljeni zabavi ... user posted image  
Mislim, da je vse ok. S časom bo imela več kontrole nad svojimi ročicami in čustvi. user posted image

clock-img

17.04.2007, 17:56

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Kaj pa pričakuješ od trinajstmesečnice? Naš 11 mesečnik je zelo podoben.

clock-img

25.04.2007, 17:41

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Naša je drugače ful nežna, naenkrat pa zgrabi. Vedno ji govorim, da lahko samo boža in ne sme cukati. Ponavljaj, ponavljaj in ponavljaj. Samo še se bo vedno zgodilo, da bo cukala in bila groba. Še je pač mala, samo določene stvari pa že razume, bodi brezskrbi. Jaz se vedno derem au. Pa pazi, nato pa v efektu cukne, pa vem, da ve , da to ni prav.

Gremo veselo.

clock-img

26.04.2007, 11:40

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Pri hranjenju: ponavljaj, ponavljaj...:"Počasi jej," "Ko jemo, sedimo." ipd.

Naša je tudi živec, pa sem trudim biti vztrajnejša od nje. Grizenje smo pa rešili tako, da je tako tudi samo občutila, kaj to pomeni. Je dojela.

Saj ni stvar v tem, da malček že razume, zakaj nečesa ne sme. Upoštevati mora navodila staršev. Spet vztrajnost.

Vzgoja je vztrajanje pri načelih. Pa seveda zgled staršev je na prvem mestu. No moreš pričakovati od otroka, da bo lepo sedel za mizo in počasi jedel, če starši delajo nasprotno.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

04.05.2007, 14:19

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Mislim da so si vsi 13 mesečniki dokaj podobni, to je pač faza. Je pa od tebe odvisno kako jo boš učila. jaz mojemu 14,5 mesečniku non stop ponavljam NE, NE, BOLI, ker tudi veliko grize in tepe, enkrat bo že dojel. Se je pa že naučil tud pobožat, sploh če "jokam", ker me je udaril.

Ne skrbi!

clock-img

04.05.2007, 16:40

clock-img

Micy

pencil-img

726

Moja 15 mesečnica je ista. cuka vleče druge otroke sem pa tja. Spleza povsod, nagaja da je za znort. Hvala bogu j eživahna in zdrava. Tudi jaz mislim da je to obdobje in me bo enkrat ubogala na besedo. Se trudim. Ponavlam nonstop eno in isto.
-ne meči peska bratrancu na glavo
-ne jej pesek
-jej pri miru
-ne cukaj
-neeeeeeeeeeeeeeeee to pusti
-to ne smeš
-uglavnem pri nas  v hiši je največkrat slišati
Hanaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee to ne smeš, ona se pa namrdne navihano nasmehne in dalje šiba svoje.

Love is in di er.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem