cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

enodnevni prvomajski izlet PARKI?

clock-img

24.03.2011, 12:41

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Živjo,
Za prvomajske nameravamo iti na kakšen eno-dvodnevni izlet v kakšen parkuser posted image , vendar je izbira kar precejšnjauser posted image . Nameravali smo v Gulliverlandijo, pa se odpre šele 7. majauser posted image , sedaj razmišljam o Safari parku, pa jih je kar nekaj (Safari parco Natura viva, Safari park Pombia,..). Imam stare otroke 2, 4 in 7 let. Kaj priporočate? Ste morda kje bili - kakšna izkušnja in kaj praktične uporabe bi mi prav prišlo.
Že vnaprej HVALAuser posted image !!!

clock-img

24.03.2011, 13:13

clock-img

Prikoličar

pencil-img

7

Guliverlandija (Lignano) je bolj tako-tako. Za majhne otroke za pol dneva.
Parko ZOO Natura Viva (Lignano) je navaden živalski vrt podobno kot v Ljubljani. V pol dneva si rešil vse.

clock-img

24.03.2011, 14:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

ZOO Natura viva ni navaden živalski vrt tako kot v Ljubljani - skozi park se pelješ z avtom. Mi smo bili z avtodomo. Žirafa nam je polizala sprednjo šipo, kar je bilo za otroke waaaaaaaaaaau... Na pol metra smo se ustavili od leva, nilskega konja... Zraven tega "voznega" dela je pa še "običajen" živalski vrt, kjer se sprehodiš skozi, lahko božaš koze, greš v velik terarij... Zanimivo!

Gulliverlandija je fletna za male otroke, ker so železnice in atrakcije njim prilagojene, da ni preveč adrenalinsko. V Lignanu je tudi simpatičen "navaden" živalski vrt...

Sicer pa predlagam, da kupita na bencinski oz. naročite vodič po parkih... izdal ga je as press. Poglejte na netu.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

24.03.2011, 16:22

clock-img

tix

pencil-img

908

Mi smo bili v safari parku, ki je blizu Gardalanda (nevem imena), z avtom smo se peljali skozenj,  je bilo pa super, ko je žirafa jedla z rokeuser posted image

clock-img

25.03.2011, 07:37

clock-img

Prikoličar

pencil-img

7

IZVIRNO SPOROČILO: Prikoličar

Guliverlandija (Lignano) je bolj tako-tako. Za majhne otroke za pol dneva.
Parko ZOO Punta Verde (Lignano) je navaden živalski vrt podobno kot v Ljubljani. V pol dneva si rešil vse.

Sem narobe napisal. V Lignanu je Parco ZOO Punta Verde. Natura viva je pri Gardalandu in se pelješ z avtom skozi

clock-img

27.03.2011, 20:04

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Ths! Bomo kr šli, tamali bodo zihr užival. Vsaj upam!

clock-img

03.04.2011, 07:58

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

oja, bodo.

ZOO je čist fajn. mi smo ga v 4 urah prehodili. imajo pa piknik prostore, tako da lahko čisto super uživate če si boste še kosilo prinesli. imajo tudi igrala, lepo je urejeno,...user posted image

za 1.maja bo odprt tudi park junior:
http://www.parcojunior.it/en/prezzi.php

poleg tega pa je lignano super kraj za počitnikovanje. le prenočišče si pravočasno zrihtatje. mivka, plaža, morje...včeraj je bil folk že v kopalkah.

je pravo počitniško mestece.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem