cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

elevit

clock-img

11.04.2007, 12:41

clock-img

Anonimen

sem v 5 mesecu in mi je zmanjkalo vitaminov...zanima me kako dolgo ste jih jemale...ne vem ali jih še naj nabavim ali ne...vem da jih lahko jemlem celouser posted image ...se mi pa zdi brez veze, če ti koristijo samo prve mesece...no vsaj tako sem slišala.
hvala

clock-img

11.04.2007, 13:31

clock-img

zverinica

pencil-img

11

jaz sem v 7 mesecu, pa kar vzamem še kdaj kakšen elevit. Ne jem jih pa vsak dan. Se mi zdi, da je to uredu.

clock-img

11.04.2007, 13:52

clock-img

majrim

pencil-img

3991

meni je moja G tudi rekla,naj si kupim elevit...nekaj časa sem jih pila,ko pa sem bila na amniocintezi v lj smo se s sestro pogovarjale,pa je rekla,da oni v lj  ne priporočajo ničesar,le v primeru,da bi bilo kaj nujno,tako,da jih že nekaj časa ne jemljem in imam vse izvide ok,počutim pa se tudi odlično(če ne pomislim na otekanje nog in rokuser posted image )

lepo se imejte punceuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

11.04.2007, 18:09

clock-img

katja84

pencil-img

33

jst sm nošeča 28t pa vsak dan pijem napitek za nosečnice od hippa, pa še okus ni napačen!lahko ga kupte v lekarni ali dm-u!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem