cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

el naturalista

clock-img

23.10.2011, 14:58

clock-img

al1*

pencil-img

2246

a se da čevlje el naturalista kupiti kje v Slo? Včasih so jih imeli na Supergi, zdaj pa jih ni več.

lp

clock-img

08.11.2011, 08:56

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Kolikor jaz vem, se jih ne da dobiti. Sem namreč prečekirala vse možnosti in od nikoder jih ne pošiljajo v SLO pa tudi trgovine ni. Trgovina je v Celovcu blizu nakupovalnega centra Arkaden.

clock-img

09.11.2011, 19:30

clock-img

urška

pencil-img

3136

naročiti se jih da tudi na www.amazon.de. pošiljajo tudi v slovenijo. ne vem če popolnoma vse modele, ampak kakšnega ziher. so pa čevlji fenomenalni.

clock-img

09.11.2011, 20:40

clock-img

Anonimen

Na Hrvaškem mislim, da sem jih še videla. Če živiš kje blizu meje..

clock-img

10.11.2011, 08:37

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hvala vsem za odgovore. Tudi meni so to najboljši čevlji, kar jih imam. Pa po kakšnih 4 letih so zdaj že malo zgonjeni.
Saj verjetno si jih bom naročila preko amazona, ker na Hrvaško nimamo v planu nič hodit.

user posted image user posted image

Ti dvojni so mi strašno všeč. Pa nekaj škornjev tudi, ampak škornjev ne upam naročat preko neta, zaradi tega, ker moja meča niso med najbolj suhimi...

lp

clock-img

10.11.2011, 11:37

clock-img

urška

pencil-img

3136

sej če že imaš kakšen njihov par, številka ne bi smela bit problem, ok škornji so poglavje zase.

kaj pa art? dokaj podobni dizajni, pa pri nas jih dobiš. meni so super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem