cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

edomentrioza

clock-img

25.12.2013, 21:16

clock-img

sivko

pencil-img

19

ZANIMA ME GLEDE EDOMRNTRIOZE..PRED 3 LETI SEM BILA OPERIRANA IN POTEM TUDI ZANOSILA.
SEDAJ PA TUDI POSKUŠAVA ZANOSITI , VENDAR NE IN NE.VSE BOLJ ME JE STRAH DA SE MI JE
ZOPET PONOVILA EDOMENTRIOZA.ZANIMA ME ČE JE KATERA MOGLA IT ZOPET NA OPERACIJO ,DA SO JI
POTERDILI EDOMENTRIOZO...HVALA..

clock-img

27.12.2013, 01:04

clock-img

krisv

pencil-img

246

Marca 2011 sem bila operirana zaradi endometrioze na jajčnikih. Pred enim tednom sem bila ponovno operirana, ker ne zanosim niti naravno niti z OBMP, le da se je tokrat endometrioza razvila na steni nožnice. Otrok še nimam.

When the going gets tough, the tough get going.

clock-img

27.12.2013, 14:26

clock-img

novisvet

pencil-img

18

Pozdravljene!

zanima me, na kakšen način se odkrije endometrioza? Ali lahko to vidijo z uz? Ali se odkrije samo z laparoskopijo?

Hvala.LP

clock-img

27.12.2013, 16:25

clock-img

ela23

pencil-img

192

Načeloma za endometriozo pravijo, da jo lahko 100 % potrdijo le z laparo., se pa včasih zgodi, da je vidna tudi z UZ. Prvo (upam, da zadnjo) operacijo sem imela oktobra. Na UZ se je videla većja cista na jajčnikih, ostale manjše ciste na medeničnem dnu in ligamentih pa so odkrili na laparo. Pred operacijo sva se trudila zanositi eno leto, po operaciji pa je uspelo takoj. user posted image

clock-img

03.01.2014, 10:14

clock-img

dekca

pencil-img

257

Meni so na UZ rekli, da sumijo na endometriozo, ampak se je na laparo izkazalo, da je nimam, so bili ostanki vodnih cist. Tako da ja, laparoskopija je tista, ki jo dokončno potrdi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem