cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ea v mariboru

clock-img

05.06.2006, 17:40

clock-img

jasnika

pencil-img

887

kako pa je kaj z ea v mariboru, kdaj se greš to pozanimat in kam, no ja saj vem da v porodnišnicouser posted image , kam pauser posted image
lpuser posted image

clock-img

05.06.2006, 17:53

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Misliš epiduralno anastezijo?Greš do anestezista v 3 nadstropje stolpnice,trenutno dajejo e.a. dr.Zabavnik,dr.Wagner,za ostale pa ne vem,ker sta 2 trenutno na porodniškem.Najboljše da pokličeš dr.Zabavnika-on je šef ali v pisarno anestezije in reanimacije in ti bodo vse povedali.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.06.2006, 20:03

clock-img

jasnika

pencil-img

887

hvala za informacijouser posted image

clock-img

07.06.2006, 09:54

clock-img

ssprdamj

pencil-img

51

Jaz sem najprej govorila z dr. Wagnerjevo, vendar je bila v casu mojega poroda zasedena, tako da mi je ea dala dr. Pogacarjeva, ki je bila resnicno kot angel ob mojem ne ravno lahkem poskusu poroda,  cr so mi potem naredili z ea in dejansko bolecin nisem cutila.  

clock-img

07.06.2006, 09:58

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Gospa dr. Vandjalova je tudi super. Zgleda zoprno, ampak je na hece.. user posted image

Gospa sem.

clock-img

12.07.2006, 09:19

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Na hece ja...pa naglušna tudiuser posted image user posted image  Kakšni smehi bi to bili v porodni sobi, če me nebi tako bolelouser posted image user posted image user posted image  Morala bi ji povedati, kdaj je popadek, da neha s pikanjem v hrbtenico. In ženska me seveda ni slišala, ko sem ji rekla, da imam popadek. Seveda, če sem pa bila še zvita v klobčič, popadki pa na 2 minuti...Potem pa smo šli gluhi telefon: jaz babici, babica Vadnjaloviuser posted image user posted image  

EA pa itak ni prijela...čutila vse, razen šivanja po poroduuser posted image user posted image  Zdaj se lahko smejim, jauser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem