cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dve imeni

clock-img

07.05.2010, 15:13

clock-img

zinchy

pencil-img

599

Ker se pri nama Peter ime prenaša iz roda v rod sva se midva odločila,da bova dala otroku,če bo fant pač dva imena..Bolj študiram manj jih vemuser posted image nekako sem razmišljala, da bi bil Mai Peteruser posted image Če pa katera še kakšno ime ve da paše k Petru naj pa kar napiše.
Če bo pa punčka sva pa rekla da bo Ella. Meni je zelo všeč!

lp

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 7.5.2010 22:24:46 >

13.10.2010 Mai Peter

clock-img

07.05.2010, 16:11

clock-img

misa4

pencil-img

637

Peter Pavel,Peter Patrik, drugo se mi pa s Petrom ne sliši.

clock-img

07.05.2010, 17:32

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Andrej Peter, Gregor Peter, Ivan Peter, Aleš Peter... problem je sam v tem, ker po mojem mnenju zraven pašejo malo daljša, slovenska imena, Maj je prekratko ime za zraven.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.05.2010, 18:59

clock-img

emibu

pencil-img

1306

Ja pomoje tut bolše da je zraven imena peter kašno podobno oz. isto slovensko daljše ime sicer je Maj čist ok ime tut mojmu sinku bo tko ime ampak nekak je že bolj moderno sploh č je pisano z i na koncu in se nekak ne ujema s Petrom..sicer pa odloitev je vajina ;)

clock-img

07.05.2010, 20:39

clock-img

zinčica

pencil-img

16

Simon Peter

clock-img

07.05.2010, 21:28

clock-img

mini86

pencil-img

6050

men je pa lepo maj peter

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.05.2010, 21:40

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Tudi meni je všeč Mai Peter.Saj ga boste najbrž klicali Mai,a ne?Tako,da Peter na igra ravno neke vloge,samo da je.Tudi Ella je zelo lepo ime.

clock-img

07.05.2010, 22:02

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

js pa ne morm kej, da ne bi komentirala naslova te teme (zato ker sm ponosna da ma slovenščina dvojino): dve imeni...

drugače mi je pa všeč Simon Peter (sam je zlo svetopisemsko)...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

07.05.2010, 23:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: misa4
Peter Pavel

eden takih je bil Peter Pavel Glavar iz naše občine, pa se sploh ne sliši slabouser posted image

Predlagam pa še Gašper Peter in Klemen Peter

clock-img

08.05.2010, 20:50

clock-img

fusia

pencil-img

612

Meni se zdi odvisno, ali ga boste klicali z obema imenoma ali pa samo s prvim in bo Peter samo uradno, kot družinsko ime.  V prvem primeru se res bolje sliši da sta oba imena "iste vrste", kot so napisale že zgoraj. Drugače pa ni tako važno in je tudi Mai Peter čisto OK.

clock-img

11.05.2010, 15:54

clock-img

aleunam

pencil-img

1240

Mark Peter.user posted image

Sicer pa tudi mene zanima ali je drugo ime zaradi tradicije ali ga boste tako tudi klicali... user posted image

clock-img

11.05.2010, 17:23

clock-img

goa

pencil-img

225

Maj Peter mi čisto lepo zveni user posted image saj bo verjetno Peter samo zapisano in ga ne boste klicali pe tem imenu? Je pa res, da je zadnje čase Majev ogromno...

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

clock-img

12.05.2010, 14:59

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Žan Peter user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem