cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dvd ovitki

clock-img

21.05.2007, 14:33

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Sem našla nekaj dvd ovitkov za risanke, ki pa so bolj majhni. Ko sliko v Nero Cover Designeru  raztegneš na pravo velikost, je slika čist meglena. A se mogoče dajo slike kako povečat, ne da bi izgubile ločljivost?user posted image

clock-img

21.05.2007, 17:27

clock-img

Anonimen

Za pomanjšanje vem, za večanje pa ne..user posted image

clock-img

21.05.2007, 21:00

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Ja sej jaz tud. user posted image

Na podnapisi.net maš malo morje ovitkov, sam ko dam sliko v Nero cover designer, ni to to...user posted image

clock-img

21.05.2007, 21:07

clock-img

dix

pencil-img

897

sliko si shrani na računalnik in jo namesto v nero daj v word pa tam raztegni na pravo velikost (ne vem več na pamet mer, izmeri en original) in si od tam naprintaj na A4 obrezat pa itak malo moraš.

clock-img

21.05.2007, 21:11

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Sam po moje se bo tud v Wordu ločljivost zmanjšala. Misliš, da ne?

clock-img

21.05.2007, 22:41

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Po moji logiki tudi to ne bo pomagalo, saj je slika že predhodno slaba(ločljivost), tako da ti na žalost ne znam drugače pomagati kot tako, da ti svetujem da poiščeš druge slike....

clock-img

22.05.2007, 06:12

clock-img

ales*

pencil-img

130

Ločljivosti slike ni možno povečevati, zato boš vsakič, ko boš povečevala manjšo sliko, dobila megleno sliko. Poizkusi najti druge ovitke na http://www.podnapisi.net. Nekoč so jih imeli kar precej na zalogi. In še vedno jih imajo. Preverjeno.

< Sporočilo je popravil ales25 -- 22.5.2007 6:14:37 >

clock-img

22.05.2007, 08:13

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Ja, sej iz podnapisi.net, sem slike jemala. Tu naj bi bile slike taprave velikosti ane?
Ko jo raztegnem, je vseeno čist meglena.user posted image

clock-img

22.05.2007, 12:49

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: ales25

Ločljivosti slike ni možno povečevati, zato boš vsakič, ko boš povečevala manjšo sliko, dobila megleno sliko. Poizkusi najti druge ovitke na http://www.podnapisi.net. Nekoč so jih imeli kar precej na zalogi. In še vedno jih imajo. Preverjeno.

Ločljivost je seveda možno povečati poljubno, ne pa detajle v sliki, kar je to kar bi ti rada. To se da samo v filmih in CSI nadaljevankah. user posted image

clock-img

23.05.2007, 10:19

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Tole je še ena stran, na kateri je žiljon ovitkov: http://www.cdcovers.cc/

---------------------------------------

---------------------------------------

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem