cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dva "mehurčka" v maternici

clock-img

12.04.2018, 22:23

clock-img

ni25

pencil-img

1

Najprej lep pozdrav vsem skupaj

Moj primer: ginekologinja mi je naredila vaginalni UZ in potrdila da sem v 6. tednu nosečnosti, ugotovila je tudi da sta v maternici dva "mehurčka", vendar da je en prazen, dodala je da je zasnova za dva (dvojčka :) ) in da bomo videli. Ker sem bila v šoku in so vprašanja nanesla na zdravila ki jih redno jemljem, nisem več spraševala.
Te zdravnicine besede "bomo videli" in "zasnova za dva" so me malo zmedle user posted image ne vem ali to pomeni da je še mogoče da bosta dvojčka ali da ni več mogoče? user posted image

je imela katera podoben primer, ali pa se spozna na to?

Bom vprašala na naslednjem pregledu, vendar bi rada čimprej ugotovila ker me"razganja" od radovednosti user posted image

clock-img

12.04.2018, 23:19

clock-img

zverinica#

pencil-img

39

Živjo, meni se dogaja podobno. Včeraj sem imela UZ (5t1d), videli pa sta se dve majhni gestacijski vrečki. Ginekologinja mi je rekla, da bosta lahko dva, ni pa nujno. Ni pa nič približala in iskala, če se notri že kaj vidi. Tako da tudi mene zanima, če bomo imeli dva user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem