cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

drugačen zid za popestritev prostora

clock-img

05.12.2006, 09:26

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

V kratkem pričakujem novo sedežno garnituro, ki bo zelo svetlo bež barve, preprogo imam temno modro. Regal ima zaenkrat črn, vendar delam na tem, da ga zamenjamo s svetlim user posted image .
No in zdaj me mućijo stene ki so bele in zelo prazne, sploh pa sedežna ne bo prišla do izraza ob belem zidu, pa me zanima, če ima katera kakšen dober predlog kaj storiti s steno (katero barvo in pa mogoče kakšen vzorec...). Temno modra verjetno ne pride v poštev, saj bi prostor "zaprla". Drugače pa imam kar nekaj okrasnih detajlov v temno modri....

Hvala za pomoč!

clock-img

05.12.2006, 09:32

clock-img

Anonimen

user posted image  Moja ideja: svetlo modre stene,vendar svetel regal.

clock-img

05.12.2006, 16:59

clock-img

maliva

pencil-img

153

modra spada med hladne barve, bež je mešanica hladnih in toplih barv, se pravi, da ti manjka topel odtenek... recimo oranžna ali rdeča (nikakor ne vijolična)... lahko recimo eno stano prebarvaš diagonalno oranžno, ali navpično orančno, ali zgornji del oranžno, če si v mansardi, samo poševnino oranžno, ali čez cel prostor narišeš decimeter debelo oranžno čro (v sredini), ... skratka, moj predlog je močna oražna, ki bo pasala k temno modremu odtenku, in nato tudi nekaj oranžnih okraskov.
regal bi pa dala svetel, ja. bež kot sedežna ali bel.

clock-img

05.12.2006, 17:01

clock-img

Anonimen

Jaz imam eno steno v dnevni sobi živo rdečo. In je super.
Mislim da bi tud na modro pasala.
Drugač mi je pa ful huda kombinacija živo rumena in živo modra.

clock-img

05.12.2006, 21:45

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Oh punce, hvala za nsvet. Sam za oranžno al pa rdečo na modro se mi zdi da moraš biti kar pogumen. Jaz ravno ne upam...
Sem pa razmišljala, da bi s pomočjo kakšnih šablon mal skombinirala temno in svetlomodro.
Samo ne vem, kje bi se kakšne šablone dale dobit...Pa če rabiš za to mojstra, al lahko sam "packaš".???

clock-img

05.12.2006, 22:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

Veš kaj, jaz bi pa te modre detajle dala na "pokopališče", si omislila ene par detajlov v recimo oranžni, rdeči, čokoladni barvi in temu primerno pobarvala stene!

Če pa vseeno želiš modro ohraniti, pa mam ene bordure, ki ti jih lahko podarim, če ti bodo všeč. SEm jih mislila uporabiti v trgovini, pa smo se premislili.....

Tu pa maš barve, mogoče dobiš kako idejo...

http://www.themeter.net/ral_e.htm

< Sporočilo je popravil rija -- 5.12.2006 22:03:37 >

...vox populi...

clock-img

05.12.2006, 22:21

clock-img

Anonimen

Ne vem sicer, kakšna je modra, ker je modrih "en milijon".

Še z eno modro prostora ne bi zapirala, raje kakšna toplejša barva, topla rumena, oranžna, rdeča, mogoče celo oker z barvnimi dodatki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem