cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

družinsko potepanje po Španiji z avtodomom

clock-img

02.02.2012, 10:31

clock-img

mchv

pencil-img

1

Letošnje počitnice planiramo malo drugače. Zadnji teden julija in prva 2 v avgustu bi se odpravili z avtodomom v Španijo ali Portugalsko.
Radi bi nekaj morja (lenarjenje, iskanje lepih plaž) in nekaj ogledov.
Prosim vas za pomoč; saj je veliko napisanega a iz osebne izkušnje človek največ izve.
Mateja Chv.

clock-img

03.02.2012, 07:54

clock-img

Sardinija

pencil-img

10

Mi smo šlo lansko leto po Španiji za 3 tedne. Od mest smo si pogledali Barcelono, Valencijo, Cartageno, Granado, Cordobo in Figueres. Pot je dolga, zelo dolga. Mi smo se prvi dan peljali do meje Italija - Francija in drugi dan do Španije (cca. 30 km od meje).

Če imate namen pogledati še Potruglasko bo 3 tedne premalo, ali pa bo res veliko vožnje, ker so razdalje med mesti velike (Barcelona - Valencija cca. 300 km, Granada - Cordoba 250 km).  

Počitnice ob morju smo si privoščili v Deniji (2x po 2 dni) in naravnem parku Cabo de Gato (2 dni - to zelo priporočam). Ostalo pa smo se kopali spotoma.

Spali smo v kampu, PZAjih in tudi na prostem (v Cabo de Gato).

Poleti je v Andaluziji zelo vroče (v Cordobi je bilo ob 10h dopoldan 37 stopinj).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem