writing-img

družabne igre za 3-4 letnike

clock-img

08.02.2008, 20:14

clock-img

willma

pencil-img

839

Katere družabne igre za vso družino so zanimive za tri do štiri letnike?

clock-img

08.02.2008, 20:22

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Mi se pri 3 letih igramo loto, asociacije, spomin.

clock-img

09.02.2008, 06:36

clock-img

Noel

pencil-img

344

Pri nas igramo Človek ne jezi se, Črni Peter, Froghoppers (ta je meni najboljša), domine, spomin.

clock-img

09.02.2008, 10:57

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Mi imamo eno tako igro pingvinčke. Na ledeno goro poskusiš postavit čim več pingvinčkov. Navdušeni smo optroci in starši ( je hudo zabavno če zraven spiješ kakšen kozarček ).
Pa Lotti Karoti, ko zajčki padajo v luknje.
Zelo rad ima tudi spomin.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

10.02.2008, 09:43

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Pri 4 letih se mogoče lahko igrate že tudi igro, kjer se izbere črka, nato pa mora vsak povedati ime, ki se začne s to črko. Ali pa žival, predmet,...

clock-img

10.02.2008, 09:45

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Človek ne jezi se, spomin, Ekec pekec, Loti karoti

lp

clock-img

10.02.2008, 11:07

clock-img

willma

pencil-img

839

Kupila sva Ekec Pekec, upam, da bo zanimivouser posted image

Človek ne jezi se, spomin, L. Karoti... vse to je našemu v začetku zanimivo in se veseli, potem pa se čez čas začne dolgočasituser posted image

Bomo pač zaenkrat igrali igre samo do poloviceuser posted image

Še eno pomoč prosim. Kje bi imeli kakšen zanimiv monopoly, recimo M. Junior, ali pa M. Kmetija? Katera trgovina premore veliko izbiro družabnih iger?

clock-img

10.02.2008, 12:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Willma fajn tema!user posted image
Mi se zaenkrat igramo samo Spomin. Mali še vedno najaraje sestavlja puzzle, lego gradnike in "bere" knjige.
Fajn igra je tudi tista, ko sedi pirat v sodu in meče noter vtikaš. Ko vtakneš v pravo luknjo pirat skoči ven. To je taka preprosta igra.
Sicer pa se mi zdi, da so 3letniki za sledenje navodilom in pravilom igre še malo premajhni.
Mi2 se spomin igrava tako, da jaz odkrijem dve sličici on pa valda večino ostalih. Ko ugotovi položaje parov odkriva manj sličic, ker ima naštudirano kje je kera skrita.
Ogromno iger je imel Leclerc v božičnem času, tudi Interspar ima lepo izbiro. Za ostalo pa ne vem.
Aja, Domino še je fajn simple igra za takšne male mulce.

clock-img

29.12.2008, 14:32

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

Pri nas igramo Človek ne jezi se, Črni Peter, Froghoppers (ta je meni najboljša), domine, spomin.

Mene pa zanima, kje je v Sloveniji mogoče kupiti igro Froghoppers? Ali pa vsaj kakšna bližnja varianta.

Hvala že vnaprej.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem