cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

drobni mozoljčki

clock-img

15.02.2005, 20:24

clock-img

afrika

pencil-img

283

Najbrž je to povsem normalen pojav pri dojenčkih, pa vendarle; mojemu mesec staremu sinku so se v tej starosti po obrazu spustili čisto drobceni mozoljčki (prej je imel krasno čisto polt). Predvsem jih ima po ličkih, pa nekaj po čelu. Danes sem opazila, da jih je nekaj dobil tudi po telesu (predvsem po trebuščku, malo po nogicah in rokicah).

Bi to lahko bila kakšna alergija (2x sem ga kopala z Nivejinim milom - sicer samo z vodo ter mazala z mandeljevim oljem), morda alergija na kakšno hrano (polno ga dojim)? Ali pa so take zadeve normalne?
Jass

clock-img

16.02.2005, 15:38

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Mislim, da bi moral biti to čisto normalen pojav, vendar bodi pozorna, če v roku meseca dni ne bo sprememb oz. izboljšanja, je možno, da gre za alergijo. Nikakor pa mozoljčkov ne stiskaj. Za začetek ga kopaj le v vodi, ki ji (ko je otrok že kakšno minutko ali dve v vodi in se mu pore odprejo) dodaš malo olivnega olja (kupiš ga v lekarni, je pa menda najmanj možnosti, da bi izzval kakšno alergijo). Nato ga le na rahlo obriši oz. popivnaj. Ne rabiš nobenih drugih mil, šamponov ali kremic. Poskusi, škoditi tako ne more.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem