writing-img

driska

clock-img

02.05.2008, 12:32

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Punce, prosim, pomagajte. Imam hudo drisko, sem pa v 6. tednu nosečnosti. Kaj lahko vzamem proti driskiuser posted image Traja že cel teden in me bo pobralo, če je ne bom ustavila.

clock-img

02.05.2008, 14:16

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem vzela linex

clock-img

02.05.2008, 20:22

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Evo, punce. Sem se usedla mal za računalnik in mal pobrskala po netu. Bo verjetno še kateri prišlo prav, zato dodajam nekaj nasvetov, ki sem jih našla čisto slučajno na netu, svetujejo pa, kako pozdraviti razne nosečniške tegobe, med njimi tudi drisko. Jaz se že zdravim z borovnicami in ogljem. Verjamem, da bo še kateri prišlo prav. Zame upam, da bo tole čimprej zaleglouser posted image user posted image
http://www.obalne-lekarne.si/Iz_stroke/Noseenost/noseenost.html

clock-img

04.05.2008, 15:54

clock-img

lotty4

pencil-img

402

O boga

Jest sem tud mela drisko, pa mi je dohtrca svetovala PERORALNO REHIDRACIJSKO SOL, da ne dehidriraš in da ti pomembne soli ostanejo v telesu. Kupiš jo v lekarni in jo piješ po požirkih čez cel dan. Imej zelo suhe obroke, kot so jedi iz riža malo posoljen ali krompir, izogibaj se sadja in zelenjave ki te nadriska. Pa žemlje ali pa kos kruha ali pa preprčenc mal grickej čez dan, meni se je pol kar umirilo. Me je pa čist oželo, da sem se pol kr cel mesec pobirala na noge. Upam da sem ti pomagala

clock-img

05.05.2008, 15:04

clock-img

kepica

pencil-img

2080

hvala lotty4
Sem šla potem v soboto v lekarno in dobila kapsule Prolife. Jemlješ jih 2x na dan in ne moreš verjet, da sem se porihtala v enem dnevuuser posted image user posted image  Prej pa cel teden nič. Tko da...user posted image  Prolife. Se bom zapomnila za vse večne čase. Drugače pa..seveda...ob vseh tvojih naštetih zadevicahuser posted image
Hvala punce za nasveteuser posted image

clock-img

06.05.2008, 10:12

clock-img

lotty4

pencil-img

402

No fajn sam da si se poštimala. Vem kako je ko si res že popolnoma izmučen pa morš še zmer na wc dirkat.  Zdej se pa kar mal pocrklaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem