cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

drekec zalivančka

clock-img

16.06.2006, 10:02

clock-img

Anonimen

kakšn drekec majo vaši zalivančki? moja mija (mesec in pol stara) ma kr precej trd drekec, nadi klobasico, pa še to ji morm kdaj kr mal pomagat - masirat buhija pa mal s nogam potelovadit. se mi zdi da je to kr mal preveč naporn za tko mejhnga dojenčka. bi mogla kakat bl tekoče? pije pa hipp 1...sem razmišlala da bi zamenjala, pa nbe vem na kerga da ne bi bil drekec tako trd. bojim se menjat tut zarad tega da ne bi kakih krčev pridelala, k zdej jih nima! kaka pa vsak dan. kaj nej nardim? kako je pri vas?

clock-img

16.06.2006, 10:40

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ponudi ji malo čaja, komarčkovega.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

16.06.2006, 10:49

clock-img

Anonimen

ja sej ji ga..pa kamelce, k jih ma rajš..učer je popila več k deci čez cel dan! in dons zutri je bil res drekec bolj tekoč user posted image  

clock-img

16.06.2006, 17:14

clock-img

petka

pencil-img

503

Jaz našega user posted image  hranim samo z Aptamilom 1, ker ga je dobival že v porodnišnici, zaenkrat je ok, čeprav ga kar dost šraufa user posted image
Drekec je dokaj redek in zadnje čase vedno bolj temno zelene barve user posted image
Ni pa trd kot basa al pa bobeg, bolj taka gosta driska user posted image . Dobi pa tko, vsake tri dni še mal čajčka, če je ful siten.

Po moje ni prov hudo če ma trd kakec, ampak če se ti bo to skos ponavljal, bi jest na tvojem mestu poklicala zdravnico in vprašala, čkodit ne more.
Ja, pa daj ji malo čajčka, mogoče ji manjka tekočine... za probat je.

_____________________________




clock-img

17.06.2006, 09:23

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Pri nas je bilo tako kot pri PETKI, aptamil1 je sicer ni zaprl, ampak ji je povzročal bolečine pri kakanju, tudi malo krčkov, posledično je bil kakec zelen.  Potem sem začela mešati 1/2 aptamila1 in 1/2 comformila, sedaj kakamo redno enkrat na dan redko kašico, kakec je ponovno oker in nič več bolečin. Jaz bi probala menjati mleko, moja mama pravi, da je mene, ker sem bila tudi zalivanček, vedno bolj zapiralo, kakala sem samo še na nekaj dni, tudi svečko sem dobila... še danes imam težave. Pazi, da kaka redno vsak dan, sicer menjaj mleko.

LP

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

26.06.2006, 12:43

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Pri nas je Anej na adaptiranem mleku že takoj iz porodnišnice.user posted image  Sprva smo mu dajali Novolac proti krčkem, ker jih je imel že od 7 dneva starosti dalje in je imel tak trdi drekec kot ga opisuješ. Prava klobasico. Sploh ni kakal drugje kot na previjalni, ko je bil brez plenice, ker tako klobasico je bilo zelo težko spraviti v pleničko. No zamenjali smo mleko in rezultat. Kakec kašast. user posted image user posted image  je imel pa grozne krčke, ki smo se jih zdaj na srečo rešili. user posted image user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem