cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dr. Bokal

clock-img

25.01.2006, 17:24

clock-img

mozi

pencil-img

5

Zdravo, ima mogoče katera že kakšno izkušnjo z dr. Bokal v Ljubljani (Leonišče)?

clock-img

07.02.2006, 11:41

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Ali misliš Boruta?

clock-img

07.02.2006, 13:59

clock-img

natja_

pencil-img

176

Jaz sem hodila k dr.Bokalovi, vendar sem jo poleti menjala.
Tako malo govori, skoraj nič... Potem mi ja pa še dala piko na i, ko sem v 10.t bila na pregledu, mi je vaginalno "pogledala" kako je s plodom in rekla, da je vse vredu in da raste, na nuhalni pa sem izvedela, da je plod odmrl že v 8.t....
To je bilo konec mojega sodelovanja z njo....
Mogoče imajo drugi dragačne izkušnje....

natja

clock-img

25.08.2013, 10:22

clock-img

sitka mala

pencil-img

243

Da oživim tole temo...
Sigurno ima kaka kaj več izkušenj z Bokalovo. Midva imava konzilij 12.9., potem pa naprej.
Malo sem brala forume, da grozno dela punkcijo? Da ti se ne posveti dovolj?

Kar imate, prosim delite z menoj!!

Hvala!

clock-img

25.08.2013, 14:55

clock-img

dekca

pencil-img

257

Kako pa veš, da boš imela ravno pri njej punkcijo? Mogoče ja, mogoče ne. Jaz v obeh dosedanjih psotopkih nisem naletela nanjo, niti na UZ niti kasneje v operacijski. Sicer sem jaz isto slišala za dr. Zorna, ki mi je prvič delal oboje, tako punkcijo kot transfer, pa se meni niti od daleč ni zdel grozen.

clock-img

25.08.2013, 18:17

clock-img

sitka mala

pencil-img

243

Hja nisem vedela, da ti punkcije in transferja ne dela tvoja ginekologinja. Čeprav se mi je zdelo čudno, ker me ja nazadnje operirala dr Šalamun..

clock-img

26.08.2013, 14:59

clock-img

dekca

pencil-img

257

Imajo razpored, za UZ visi na vratih od ambulante za UZ, za punkcije in transferje pa tam, kjer prevzemaš zdravila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem