cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dr. Andrej Pogačnik ali dr. Jana Zajc

clock-img

20.10.2014, 14:46

clock-img

maladeklica

pencil-img

29

Pozdravljene!

Zanima me vaše izkušnje z gin. dr. Andrej Pogačnik ( Ivančna Gorica in Trbovlje) in dr. gin. Jana Zajc ( Trebnje)?
Namreč z partnerjem načrtujeva otroka trudiva se že 3 mesec katerega mi priporočate za svetovanje in morebitno zdravljenje.
Hvala

Lp

clock-img

20.10.2014, 19:04

clock-img

Tikie

pencil-img

327

A že 3 mesece,ja pol je pa sigurno nekaj narobeuser posted image malo te hecam .Nikar ne paničari,pomoč se išče šele po letu dni neuspelih poskusov.Pred tem ni nobene potrebe po iskanju nevemkakšnih nasvetov in pomoči,kaj šele zdravljenju.Raje malo odmisli in se nehaj povsem prezgodaj obremenjevat,pa ti najverjetneje ne bo treba tega sploh spraševat.Srečno.

clock-img

21.10.2014, 12:32

clock-img

maladeklica

pencil-img

29

ja vem da to ni nevem kako dolga doba. vendar me vseeno zanimaja mnenja glede teh dveh ginekologov namreč nimam rednih menstruacij oz jih kdaj sploh nimam pa sej jemala dabroston. Sedaj ko sem se pa preselila bi pa zamenjala gin. pa me zanima kateri se vam zdi boljši

clock-img

21.10.2014, 18:21

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Osebno poznam le dr. Pogačnika dr. Zajčeve ne. Kljub temu, da sama nisem imela tovrstnih težav, kot jih ti opisuješ , sem imela z njim kar dosti stikov. Osebno se mi zdi zelo pozoren, prijazen, občutek imaš, da se ti res posveti. Je pa kar težko priti do njega, ker je zaseden v tri nadstropja. Kakor že- osebno imam z njim dobre izkušnje, vendar saj veš kakšni smo ljudje- nihče ni za vse super.

felico ne estas mezurita en oro...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem