cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dopust 2006

clock-img

14.02.2006, 14:08

clock-img

SKORPION

pencil-img

61

Jaz sem od vse ponudbe že čisto zmedena. user posted image  Ne vem za kaj se naj odločimo. Pričakujemo:

- pol penzion
- hotel (družinska soba)user posted image
- klimatiziran
- animacije (ali pa celo klub našega predstavnika) user posted image
- 10 ali 14 dni
- blizu plaža in peščena ali prodnata user posted image

Otroka sta stara 7 in 3 leta. Kaj mi svetujete? user posted image
Veliko sem že prebrala v starih postih. Zanima me tudi ali Hrvaška ali Grčija, Turčija, Tunizija (Djerba) ??? Malo se bojim trebušnih in prebavnih problemov?! user posted image  Glede cene so konkurenčni in primerljivi!!! No...pa da je cena še ugodna user posted image  !

Kaj imate ve rezervirano?

Hvala za pomoč in nasvete! user posted image

clock-img

14.02.2006, 14:29

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Glede na opisano predlagam Kompasov klub - hotel Andrija v turističnem naselju Solaris pri Šibeniku.

Mi smo bili lani in smo bili zelo zadovoljni. user posted image

Imajo družinske sobe, ki so klimatizirane, v sobi je mini bar, zajtrk in večerja na samopostežni način, plaža prodnata, takoj za hotelom.

Za otroke pa imajo vsak dan različne delavnice, samo naša je bila lani še premala ( 2 leti ) da bi jo kam vključil. Pa ne samo za otroke, tudi za odrasle imajo vsak dan različne športne aktivnosti, od odbojke, košarke, nogometa, vaterpola in še in še.

Malo se pozanimaj na Kompasu, ker imajo tudi družinske popuste.

Mi gremo letos samo za par dni v Koper - Aqua par Žusterna, ker 1.8. pričakujemo novega družinskega člana in si ne upamo kam dalje, se bomo rajši držali blizu Izole, če nas slučajno kaj preseneti. Drugo leto pa sigurno spet gremo tja.

Lep pozdrav.

clock-img

14.02.2006, 16:47

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

mi2 sva bila na poročnem potovanju na Kreti. OK, res, da takrat še nisva imela otrok, sam mi je padlo v oči, da je bilo tam precej maldih družinic, v našem hotelu so imeli pa eno dekle, ki je bila zadolžena samo za otroke. Sicer ne vem, kako premagajo jezikovno bariero, ampak sigurno ona že ve, kako in kaj. Plaže so pa itak peščene, pa si izbereš tak hotel, ki ima plažo blizu.
Hrana je evropska, tko da se za infekcije nimaš kaj bat, če le ne piješ vode iz pipe, ampak lepo kupuješ flaširano.

Ko bo moj mali starejši - zdaj ima "borih" 5 mesecev - se bomo sigurno vrnili tja. Res, povprašaj v agenciji, kateri hotel je primeren za otroke.

Uživajte!!

Aja, drugače pa ima dolgo peščeno plažo grški otok Zakintos (kraj Laganas), sam mislim, da tam hoteli niso kaj prida dobri, nisem pa sigurna.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

14.02.2006, 20:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kot so ti svetovale že predhodnice - svoje 'zahteve' povej v agencijah, pa ti bodo glede na željeno dali ponudbe.

clock-img

14.03.2006, 20:38

clock-img

muzika

pencil-img

394

Tudi mi smo bili v Solarisu. Za otroke super, če ti hotel ustreza, pa še boljše! Pa blizu imaš Šibenik, za kakšne oglede, hrrano in sladoled.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem