writing-img

dopust - strinjanje delodajalca

clock-img

24.05.2017, 18:37

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Pozdravljeni,
Zaposlena sem v podjetju kjer nas dela okrog 20 ljudi. V začetku leta smo morali vpisati željen datum koriščenja letnega dopusta, vendar še do danes, torej do 25.5 tega delodajalec ni potrdil. Sedaj smo vsi na trnih ali bo tako kot smo želeli ali ne? Vsi imamo družine in partnerji so se poskušali prilagodit, pa tudi problem je sedaj z rezervacijami, oz ni več izbire ali pa je drago......
No vprašanje...Ali obstaja kakšen določen rok, v katerem mora delodajalec soglašat z željenimi termini ali ne? se razume da lahko pride do sprememb, vendar le ob kakšni višji sili.....

clock-img

30.05.2017, 18:28

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Takšen rok, da bi delodajalec moral soglašati z želenimi termini, ne obstaja......poskusite vprašati delodajalca, če je že pregledal vaše predlagane termine za dopust, ker bi si radi rezervirali počitnice......

clock-img

01.06.2017, 09:29

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Na vsa prošnja sploh ne odgovarja, če pa že, pa samo reče : rezervirajte, ampak zavarujte riziko odpovedi..... kot da je to kar tako in zastonj. Sploh ga ne razumemo, ker ne upamo nič planirat , se veselit, grozno user posted image .Saj on pa ima svoj vikend na morju in sploh ne ve, kako je z tem in kakšne cene in izbira je že ob tem času user posted image user posted image

clock-img

01.06.2017, 21:29

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Glej, drugo kot to, da se pogovorite s šefom ti ne morem povedati.....pojdite pred njega, vsi....mu povejte, da ste si dopust splanirali tako, da poslovni proces ne bo trpel, da bo vedno nekdo tam (predvidevam, da ste storili tako) in da bi radi vedeli, če je možno tako, kot ste si splanirali ali pa on meni drugače.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem