cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dopust

clock-img

08.03.2007, 06:40

clock-img

chips

pencil-img

758

Pozdravljene.
PDP ima 27.Avgust-a in sedaj razmišljamo kdaj bi šli na morje.Premišljujemo da bi šli na začetku Julij-a.Kaj mi priporočate?

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

08.03.2007, 06:48

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

če se dobro počutiš in seveda, če se boš tudi kasneje počutila Ok, sploh ni problema. Pojdite na morje.

JAz sem noseča z dvojčki...zaenkrat se krasno počutim in če bom začetek poletja še "v formi", bomo zagotovo šli na morje...najbrž v Koversado (pri Vrsarju). KAm dlje pa ne..za vsak slučaj, če se malčki spomnijo, da imajo dovolj prebivanja v trebuhuuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

08.03.2007, 07:08

clock-img

srki

pencil-img

9222

Če je počutje dobro, če boš vročino dobro preneašala, kar pojdite. Sicer pa, tudi če vročine ne prenašaš, boš pa v senčki počivala.

clock-img

08.03.2007, 21:53

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Odvisno od vročine. Jaz sem imela tudi lani rok na isti dan kot ti, pa sva šla julija zaradi prevelike vročine v Bohinj in je bilo super. Sem vsaj lahko dihala in se normalno naokoli premikala. Priporočam!

clock-img

09.03.2007, 07:45

clock-img

chips

pencil-img

758

Saj če bi šli ,bi šli nekam bolj bližje npr.V Umag ali Poreč.
Da bo vsaj hčerka in moj user posted image   uživala .

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

09.03.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

Pojdi!!!!!Posonči se v senci,da boš vsrkala dovolj D vitamina za pikicouser posted image
Bliže slovenski meji.No ja jaz sem ob morju doma,pa sem lahko do zadnjega strašila na plaži.Moja hči enako,še teden dni pred porodom smo bile v Poreču.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem