cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dopust-dobre izkušnje, kje??

clock-img

18.03.2007, 21:34

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

punce lep pozdrav!
Dpust se bliža, in me že rit boli od sedenja pred računalnikom ko iščem vse možne destinacije.
V glavnem tri leta smo hodil na Pag pa bomo po moje mal zamenjal. Pa me zanima če imate kake dobre izkušnje z apartmaji za 3 osebe, da je plaža blizu, trgovine in center, da ne rabiš z avtom naokrog, destinacija pa nekje do Brača.
Čim več idej na plano plizzzz

LP

clock-img

18.03.2007, 22:00

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

O, kam si pa ti poniknila. user posted image

Midva vsako leto rečeva, da drugo leto gremo pa sigurno drugam, pa smo letos spet (že 5 leto) plačali avans za Novigrad. Saj nama je super, samo plaža je bolj tko-tko. Izgovor, da vsa obtičala v Novigradu so pa otroci user posted image user posted image user posted image . Ker je blizu, bungalov čisto ob morju, veliko sence, igral,velikomiru, dobra hrana in slovenski pediater (iz KR) 24 ur na dan. Pa veliko prijateljev sva tam že dobila, tako, da se za termone že s kom dogovarjamo, da smo skupaj.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

18.03.2007, 22:00

clock-img

Anonimen

Joj joj, snadika, se vid, da te ni nic tuki .. Imas poseben forum 'Pocitnice na Jadranu' pa tam mal pobrskaj, ce najdes kaj zanimivega.user posted image

Mi gremo 11. leto na Pag, tko da ti zal ne morem pomagat. user posted image

clock-img

18.03.2007, 22:26

clock-img

andrea-2

pencil-img

23

Zdravo,

mi hodimo ze nekaj let V zadar, naselje Borik, kjer imata lastnika Marko in Mira res lep apartma super za otrkoe z mega veliko teraso, morje 80 m oddaljeno, pa se na otok Ugljan te peljejo z čolnom na celodnevo kopanje + zadnji da častijo večerjo. Mi in mogi drugi so zelo zadovoljni. Če želiš ti pošljem slike na mail.
Andrea

clock-img

19.03.2007, 11:03

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Cmokec, a lahko napišeš kaj več o tej varianti v Novigradu? Kje pa so ti bungalovi, kje se da rezervirat?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem