cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in zanositev

clock-img

30.08.2004, 21:06

clock-img

Tanya

pencil-img

17

Hoj!

Mogoče je o tej temi že bilo govora, a sem po porodu zelo malo na ringi, saj moja mala pikica neprastano:(( in enostavno ni možnosti za to.
Zdaj jo sestra mirka pa vam lahko postavim vprašanje, ki me zanima :zmeden: .
Ali je res, da se med dojenjem ne more zanositi :modri::roza:? Saj sem prosila gin. za kontracepcijo, pa mi je rekel, da zanositev med dojenjem ni možna, a nekako ne verjamem v to :ups: . Če se je kateri to zgodilo ali pozna kak tak primer naj javi - da je med dojenjem zanosila, ali pa me pomirite da to ni možno.

tenks za odgovore

8)

clock-img

30.08.2004, 21:34

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Pozdravcek,
med dojenjem lahko zanosis 123, zato ti priporocam da si pazljiva. Moji mami se je ravno to zgodilo,:ups: ko sem bila jaz stara 3 m. je zanosila, kljub polnemu dojenju in temu da se ni dobila men. in cez 9 m. je prijokal moj brat:((. Kar se tice kontracepcije pa lahko uporabljata kondome, saj ce dojis ne smes uporabljati anti baby pilule, pa se na prvo menst. moras pocakati; vsaj take informacije sem dobila od svojega g.
LP, Tina
:sloncek:

clock-img

31.08.2004, 11:30

clock-img

Tanya

pencil-img

17

Se mi je kar zdelo, da ta teorija ni 100% :(
Bom pa pocakala s tabletkami in prakticirala kondomcke, saj se zelim z drugim :duda: malo pocakat, saj je moja mala pupika stala sele 2 meseca.

Tenks za informacije

8)

clock-img

31.08.2004, 20:27

clock-img

Anonimen

:)-Lahko pa še kako lahko zanosiš med dojenjem nič ni 100 posto,garantirano.:)-:)-:)-Že samo en procent možnosti pa......:duda:

clock-img

02.09.2004, 15:30

clock-img

maksi

pencil-img

9

No mi smo en "živ" primer, da se med dojenjem še kako da zanositi. Naš pikec ima 8 mesecev, naslednjo (najverjetneje) pikico pa naj bi dobili okoli 20.12. letos:duda:. Čeprav sem polno dojila in sva pri odnosih "pazila" sem zanosila. Bo malce naporno ampak se naslednje :metulj: že prav veselim!!!

Pa veliko veselja s tvojo pikico!

clock-img

19.09.2004, 19:48

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

LAHKO IM TO :bravo:H:((I:((T:((R:((O:((:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem