cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in prehrana

clock-img

30.01.2008, 13:58

clock-img

palas

pencil-img

128

Pozdravljene mamice,
me nekaj zanima. V porodnišnici so nam rekli, da 14 dni po porodu ne smemo uživati sveže zelenjeve in sadja. Mi zna katera razložiti v čem je problem uživati to hrano? Men se pa tako lušta sveža ukisana solata user posted image
Kaj pa druga hrana, ki je ne bi smeli uživati med dojenjem, da ne bi preveč škodila user posted image ?
Lp

clock-img

30.01.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

palas, vidim , da si nova na forumu. Dobrodošla user posted image . Dobro je, da si  prebereš pravila , kjer je tudi lepo razložena uporaba iskalnika. Pa pridruži se nam še na čveku.

clock-img

30.01.2008, 14:11

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Jaz na začetku nisem jedla le stvari, ki napenjajo (predvsem fižol), kar se tiče sveže zelenjave in sadja pa sem ga jedla normalno. Mislim, da normalna porcija solate ne bo škodla (v porodnišnici si dobila pri kosilu tudi solato ali ne), pa tudi sadje ne. Pazi edino, da hrana ne bo preveč začinjena, drugače pa ni panike in jej to kar ti paše. Če otrok katere hrane ne bo prenašal, se bo tako pokazalo.

clock-img

30.01.2008, 14:16

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pozdravljene mamice,
me nekaj zanima. V porodnišnici so nam rekli, da 14 dni po porodu ne smemo uživati sveže zelenjeve in sadja. Mi zna katera razložiti v čem je problem uživati to hrano?



Ja res so to rekli v MŠ. samo jaz sem v Lj. porod. dobila pri vsakem obroku al eno pomarančo al pa eno jabolko. Za solato pa peso al pa zeleno. Dvakrat smo dobili tudi enolončnico v kateri je bil fižol. In to v 4 dneh bivanja. Tko da ne vem. Jaz pojem vsak dan le pol jabolka. Spijem pa veliko čaja. Pa ga trenutno nič še ne napenja. Pri prvem sem se pa pazila prvi mesec in nikoli nismo imeli težav z kolikami.

clock-img

30.01.2008, 15:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jej normalno...Ne kompliciraj. Jaz sem pri obeh jedla vse, pa ni nobeden imel nikakršnih krčkov...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem