cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in operacija

clock-img

12.05.2006, 15:05

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni

V bližnji prihodnosti me verjetno čaka operacija hemeroidov, ki so mi ostali od poroda. Probala sem že vse živo, vendar nič ne pomaga omiliti teh težav. Sprašujem pa se, kako naj med tem časom uredim dojenje, saj bom v bolnici verjetno 4 dni.

Ima mogoče katera kakšen nasvet ali pa mogoče celo izkušnjo?

LP

clock-img

12.05.2006, 19:20

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ko je bil mojuser posted image  star 3 mesece me je zagrabu slepič. Takoj sem šla na operacijo. V KC ti dajo pumpico, da si črpaš mleko in ga zlivaš stran. Dajo ti pa tudi možnost da je otrok na otroškem oddelku in ga potem ko ne ješ več tako močnih zdravil greš dol dojit. Samo tvegaš to, da tamal v KC ne zboli, ker je tolk bacilov. Jaz sem raje malega pustila doma pri fantu. Se je moral pač znajti. Lahko rečem samo HVALA BOGU da je sprejel kar naenkrat flašo in mleko v prahu. Priporočam ti da svojega user posted image  že sedaj malo navadiš na flašo. Ko pa prideš iz bolnice ga pa naprej dojiš, seveda če user posted image  sploh še hoče tvojo dojko. Jaz sem imela probleme, saj je raje pil po flaši kot pri meni. Po flaši je zgleda lažje, pa čeprav je imel eno luknjo. Ustrajaj pa boš videla.
Pa brez skrbi glede user posted image . Ti ga boš veliko bolj pogrešala kot on tebeuser posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem