cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in mlečni izdelki

clock-img

10.09.2005, 11:55

clock-img

alesa

pencil-img

23

pozdravček,
naša mala sončica (malo manj kot en mesec) ima grozne krče, če pijem mleko, ali če dam kislo smetano v pire krompir, da o jogurtu ne govorim. seveda sem vse to brisala iz seznama. prosim vse tiste, ki ste imele ali imate podobne izkušnje, da mi poveste, kdaj se potem lahko začne z mlečnimi izdelki. ali to pomeni, da bom morala paziti tudi pri uvajanju goste hrane in da bo mleko omejeno.
hvala vsem,
prijetno soboto,
alesa

clock-img

10.09.2005, 12:31

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Kako si pa ugotovila, da je krivo mleko? Naš malček je star 3 tedne in ga tudi ful matra napenjanje, ampak nimam pojma, katera hrana mu ne paše, ker ful pazim kaj jem!!

Lp Kety

clock-img

10.09.2005, 12:58

clock-img

*maja

pencil-img

2075

A mogoče piješ mrzlo mleko in mlečne stvari direktno iz hladilnika???
Mojo prvo pupo je tudi zvijalo, pa sem ugotovila da jo zvija samo če so mrzle stvari, če je bilo mleko in ostale stvari na sobni temperaturi je bilo OK.
Poskusi mogoče bo pomagalo .

clock-img

10.09.2005, 13:19

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mleko in mlečni izdelki so res marsikdaj sporni. Moja kolegica je začela pit sojinega in je blo bolš... Potem je čez nekaj časa začela postopoma z uvajanjem kravjega mleka in ker se je dojenčkovo črevo medtem že precej razvilo, ni bilo več težav.

clock-img

11.09.2005, 14:55

clock-img

alesa

pencil-img

23

vedno pijem pogreto mleko, ker mrzlega sploh ne smem zaradi svojega želodca. da je krivo mleko sem ugotovila tako, da sem kombinirala različne stvari ali jedla samo en stvar in potem vidla ali jo napenja ali ne.
bom pocakala se malo, pa spet poskusila, pa bomo videli.
pozdravcek vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem