cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in lokalna injekcija

clock-img

05.09.2005, 14:11

clock-img

rikica

pencil-img

294

Na nogi se mi je zarastel noht in to zares katastrofalno,tako da ne morem drugače kot,da grem do kirurga.Dajo ti lokalno injekcijo.Pa me zanima,če mogoče katera ve oziroma ima izkušnje,kako to vpliva na dojenje?Mojo pupo polno dojim.K svoji zdravnici sem hodla po napotnico in mi sploh ni vedla nič povedat,kako je s tem!Ne bi rada prenehala dojit zaradi tega.Lep pozdrav

clock-img

05.09.2005, 14:30

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz moram spulit zob. Sem spraševala pediatrinjo in je rekla, da ni tak problem. Je rekla, da so danes te doze inekcij res tako majhne in lokalne, da naj kar grem pulit zob.
No, se je pa vse skupaj malo zavleklo in niti ne dojim več polno, tako da je zdaj manj pomislekov. Ko sem imela datum za puljenje, sem zbolela, potem jaz počitnice, nato zobar počitnice in zdaj sem naročena šele čez en mesec in ne dojim več polno. Le dvakrat na dan.
Jaz bi na tvojem mestu poklicala kar pediatrinjo in jo vprašala, kaj ona svetuje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem