cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje in krči

clock-img

02.11.2005, 12:50

clock-img

MIN

pencil-img

177

zanima me katere hrane ste se najbolj izogibale ko ste dojile in so imeli dojenčki krče?

clock-img

02.11.2005, 13:58

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Jaz se še vedno-pa ima mali že skoraj 4 mesece- izogibam sadju in srovi zelenjavi, torej solati, pa tudi stročnicam kot so fižol, grah, pa tudi zelje in repa. Posebej so me upozorili tudi na kostanj in čokolado. Vse jedi, ki tebe napenjajo baje niso ok. Seznam je tako dolg, da imam občutek da že 4 mesece jem enolično. Eni verjamejo tudi v to, da je čist vseen kaj ješ, da nima veze.user posted image Tud jaz nisem sigurna, pa se vseeno pazim. A ja, se mi zdi da pomaga če jaz pijem redno babi čajček ali planteks čajček. No pa dober tek, če ti je kaj ostalo na jedilnikuuser posted image

clock-img

03.11.2005, 11:43

clock-img

kati*

pencil-img

649

dieta vsekakor pomaga - je pa očitno tudi odvisno od otroka (ali morda celo od mame) ... pri nas smo na lastni koži preizkusili, da svežega sadja in zelenjave ne smem jesti ... mleko in mlečne izdelke lahko jem ... probala sem celo kostanj in čokolado (v manjših količinah) pa je blo vse OK, tako da si vsak dan privoščim malo čokoladice user posted image ... pri nas je najhuje po sadju ... predlagam, da enosatvno probaš po malih količinah - saj se pozna še isti dan

sicer pa mi je pediatrinja naročila: morskih sadežev, medu in oreškov ne smeš zaradi možnih alergij (sploh če so v družini)

_____________________________

lp, K

clock-img

03.11.2005, 20:54

clock-img

afrika

pencil-img

283

Izogibaj se Vegete. Pri nas je bilo občutno bolje, ko sem jo nehala dodajati v hrano. Pa ogroooooomno bebe čaja popij.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem