cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenje

clock-img

11.08.2005, 20:13

clock-img

b.j.n.

pencil-img

134

Mamice nedonosenckov sprasujem, kako ste po odpustu iz bolnice prehranjevale svoje otrocicke? Ste dojile, dodajale ali jih hranile le z adaptiranim mlekom?

Nas fantek zanekrat se kar pridno menjava enkrat cucelj enkrat prsi, ampak imam obcutek, da mi mleko - ki ga nikoli ni bilo ravno na pretek pri crpanju - pocasi usiha.

Barbara

clock-img

11.08.2005, 20:28

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Nejc je takoj po prihodu domov zamenjal jošk za dudo. In niti pod razno ni hotel več pit pri meni. Sem si pa pumpala mleko vsega skupaj pol leta in sem imela ogromno mleka, tako, da sem mu dajala mojga dokler je blo, nato pa smo provavali katero adaptirano je boljše, na koncu smo pristali na Bebi in ga pije še danes, mu pa že dodajam tud kravje.
Pomoje je sprememba okolja pri Nejcu nardila svoje in še majn se je matral če je pil po flaški, sej cartali smo se pač drugače!!

clock-img

11.08.2005, 21:40

clock-img

mimica

pencil-img

354

Moj je bil strašno len za prsi, potem pa sem imela še vdrte bradavice. Ni hotel sesat pri meni, mleka pa sem imela za izvoz. Mleko sem si črpala, ni dobival adaptiranega. Tako je jedl na flaško moje mleko, vsi poskusi, da bi jedel pri meni so se končali z mojimi solzami, pokrampanimi bradavicami ter njegovim ipičnim jokom. Tako sem se nehala truditi, da bi dojila,saj je imel kljub temu moje mleko. No, ko je napolnil dva meseca pa so mu pridišale moje prsi :)-. Sam, ampak res čist sam je začel iskat mesto, ki se ga je vedno tako vztrajno branil. In sedaj se dojiva ! Pusti času čas! In kar pridno črpaj, saj veš povpraševanje ustvarja ponudbo !

clock-img

11.08.2005, 22:15

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Oj,
kot veš sem takoj po prihodu domov Leo začela polno dojiti. Flaške sploh ni hotla več. Pa sem si po 5 tednih vztrajanja ... ko ji teža ni dovolj rastla ... končno priznala, da pri meni ne dobi dovolj. Čeprav je bila ves čas zelo zadovoljna, veliko je spala,... Po dveh dneh velikega truda in joka (Leinega in mojega) se je končno spet sprijaznila s stekleničko. Mleko si še danes brizgam, dodajam pa ji še Bebo.
Sem pa zamenjala Beba Pre za Beba hrana za nedonošenčke, ki se jo kupi v lekarnah po naročilu. Je najbolj kalorično in prilagojeno posebej za potrebe nedonošenčkov. Priporočeno pa je, da ga dobivajo do teže 5 kg.

Sicer pa bova midve z Leo obe doktorirali pri hranjenju :)-
V dveh mesecih kar sva doma, sem zamenjala že **** načinov in mleka. Upam, da sva zdaj končno našle pravo kombinacijo.

LP :rozica:
Jerneja

clock-img

11.08.2005, 22:20

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mo je pil samo moje mleko ca.3 mes, potem pa mi ga je zmanjkalo. Najbrž sem bila preobremenjena in preutrujena (imamo še enega doma). Žal.

clock-img

11.08.2005, 22:40

clock-img

k1

pencil-img

1649

naša je imela moje nekje 2 meseca oz. skoraj do konca, kolikor je bila v bolnici. potem sma prešle na aptamil prematil (za otroke z nizko porodno težo), sedaj sma že nekaj časa na aptamil pre. :rozica:

clock-img

11.08.2005, 22:47

clock-img

dinika

pencil-img

308

Vseskoi pije po flaški, jaz sem si 5 mesecev pumpala mleko, sedaj pa smo na Aptamilu pre.

clock-img

12.08.2005, 11:38

clock-img

anne

pencil-img

64

Tri tedne je imel moje mleko po flaški, potem ga je zmanjkalo in je bil na aptamilu.

clock-img

12.08.2005, 16:48

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Prvi mesec samo moje mleko, sedaj pa včasih zvečer dodam Hipp Pre in pa občasno komarčkov čaj zaradi krčpv (čeprav ne vem, če sploh kaj pomaga), ima pa mali oboje zelooo rad - preveč :). Dodam pa smao, kadar vidim, da se pri meni ne naje, ko pa toliko stvari vpliva na količino mleka:grrr:.
Lp, V. :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem