cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dohodnina

clock-img

12.04.2008, 10:46

clock-img

petra2

pencil-img

60

Je mogoče že katera dobila informativni izračun? Sem si na spletnih straneh dursa izračunala dohodnino in ugotovila, da bo izplačilo, kljub vzvišani ojašavi za A5 in podobnim prilivom kot lani, bistveno manjše kot lani. Razlika ni ravno majhna.
Za letos otroka uveljavljam kot A5 že pri plači. Ampak me nekako skrbi, kako bo drugo leto.
Pa ve, kako je z izračuni pri vas? Ste na boljšem kot lani, na podobnem ali na slabšem?
lp, petra

< Sporočilo je popravil petra2 -- 12.4.2008 10:53:20 >

clock-img

13.04.2008, 17:26

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

V petek sem klicala na DURS za ene zadeve pa vprašala kdaj dobim dohodnino. Rekla mi je, da tisti, ki so imeli prijavljene družinske člane kot olajšavo bodo dobili informativne izračune v maju mesecu.

V aprilu po taki razlagi so dobili informativne izračune le tisti, ki so imeli zgolj plačo, pokojnino in katastrski dohodek.

Lep pozdrav,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem