cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dodatki v kuhinji

clock-img

28.06.2009, 11:56

clock-img

rean

pencil-img

4

rabim en nasvet

kuhinja in dnevna soba sta v mojem stanovanju skupni prostor, deli jih samo nizka omarca za tv. Kuhinjo imam v črno-vanilija kombinaciji, omarice v dnevni črne, sedežno garnituro pa bež(peščena). Omarice in sedežna še niso kuplene tako, da je možnost spremembe barve. Zanima pa me kakšne barve dodatkov (zavese, lončki za rože, tepih...) bi pasale zravn. Med spodnjimi in zgornjimi elementi kuhinje bi imela steklo s fototapetam (http://www.fototapete.si/pr_up_moderne_kuhinje.php) pa me zanima kakšne barve vzorci bi pasal.

hvala za odgovor.

clock-img

28.06.2009, 12:01

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

A lahk prilepiš kako fotko, ker si tudi približno ne predstavljam črno-vanilija kombinacije user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

28.06.2009, 12:37

clock-img

rean

pencil-img

4

http://www.gorenje-no.si/si/prodajniprogram/kuhinje_gorenje/modern/delta_multicolor/vanilija , imam malo drugačno postavitev, 2 zgornja elementa sta črna, drugače pa je črn hladilnik, pečica in pomivalni stroj. na sliki je vanilija sijaj- jest bom imela mat vanilijo.

clock-img

28.06.2009, 15:15

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz si tu zraven predstavljam kakšne nežne sladoledne barve, kakšno nežno mint zeleno (takšna kot je trenutna podlaga RR) al pa nežno marelično.

< Sporočilo je popravil lukec -- 28.6.2009 15:21:46 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

28.06.2009, 17:50

clock-img

rean

pencil-img

4

a kkšne bl žive barve pa vrjetn ne bi pršle v poštev?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem