cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dodatek zvečer?

clock-img

11.01.2006, 09:37

clock-img

tažana

pencil-img

1601

živjo.
nasa princeska bo kmalu stara štiri mesece. do treh mesecev se je ponoči zbujala samo enkrat oz se sploh ni. sedaj pa se je začela zbujati na vsake tri ure. kaj bi ji lahko zvečer dala za jest pa kdaj pred dojenjem ali po dojenju, da bi probala a bo potem celo noč spala?

clock-img

11.01.2006, 12:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.01.2006, 16:23

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Lahko pomaga rižolino.

clock-img

11.01.2006, 16:34

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj otrok se je do četrtega meseca zbujal 2-3x na noč, pojedel in zaspal. Pri 4 mesecih se je pa začelo - zbujal se je na manj kot eno uro, meni se je mešalo. Izkazalo se je, da to ni bilo zaradi lakote, ampak ker je ugotovil, da me lahko prikliče, če hoče!

Seveda sem mu vsakič tiščala joško v usta in posledica je bila, da je bil skoz nažrt, prebava mu je laufala 100 na uro in seveda ni mogel spati. Podnevi pa sploh ni hotel jesti. Začarani krog je prekinila pediatrinja z nasvetom, da mu ukinimo nočno hranjenje. Točno to smo naredili in od takrat ponoči spi (ok, seveda pride kak dan, ko je fešta, recimo danes, ko je prehlajen - star je pa 17 mesecev).

Tažana, nikakor ne pravim, da je tudi pri vas tako; rada bi samo opozorila mamice, da ne bi delale iste napake kot jaz, ker res ni nujno, da se otroci ponoči zbujajo od lakote.

clock-img

11.01.2006, 19:39

clock-img

figa

pencil-img

39

Jančika, napiši prosim, kako si ukinila nočno hranjenje!!!

clock-img

11.01.2006, 20:20

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

poskusi enkrat zvečer dat dodatek, pa boš videla, kako bo. Probat ni greh.

clock-img

11.01.2006, 20:34

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Figa, tisto noč je malega prevzel ati. Ko se je zbudil, mu je dal dudo, ga božal, cartal, ni pa ga vzel iz posteljice. Sedel je pri njem in ga tolažil. Mali je bil seveda ogorčen, a moram reči, da ni bilo hudega. Ni bilo neke histerije, bolj pritoževanje. Takrat smo imeli še skupno spalnico, tako da sem si potegnila kovter čez glavo in trpela (ker prijetno ni bilo za nikogar od nas). Na srečo imava otroka, ki ljubi udobje in se je po eni noči odločil, da se mu bolj splača ponoči spati.

clock-img

11.01.2006, 23:12

clock-img

figa

pencil-img

39

Hvala za odgovor! Ma sej sem se bala, da bo nekaj, kar za našo user posted image ne bo delovalo! Naša namreč noče dude, pa sem poskusila že skoraj vse možne proizvajalce. Razen, če izdelam en model moje joške, pa naj ati poskusi s tolažbo.user posted image user posted image

clock-img

12.01.2006, 21:52

clock-img

nelči

pencil-img

161

Tažana, tudi pri nas je mali spal skoraj celo noč, potem pa se je pri cca 3,5 mesecih pričel vedno bolj pogosto prebujat. Bila sem že čisto izmučena od nespanja in nisem vedela kaj bi. Potem sem pa tudi jaz poskusila z dodatkom. Sem si mislila probat ni greh. Tako sem ga pred spanjem najprej podojila nato pa dala še flaško aptamila. Mali je tisto flaško tako zmazal (120ml), da je bilo joj. Rezultat ponoči: SPAL JE KOT TOP. Takrat sem imela ful slabo vest glede dodatka, ker sem imela dovolj mleka, saj je čez dan lepo jedel na cca 3 ure. Ampak očitno ni zadostovalo za čez noč. Nato pa sem se (tudi s pomočjo RR-jevk) odločila, da je bolj koristno, da vsi skupaj bolje spimo in smo čez dan boljše volje. Tako prakticiram kakšnih 14 dni in mali zaspi od 20-21 in se prvič prebudi od 7-9 zjutraj in močno upam, da se bo tako nadaljevalo - SEDAJ NIMAM VEČ SLABE VESTI user posted image   

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem