cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dodaek za nego in varstvo otroka

clock-img

19.06.2010, 16:33

clock-img

lunica83

pencil-img

15

Pozdravljene punce...

Zdaj še komaj prihaja za mano,ko so nam rekli,da je naš 5 mesečnik alergičen na mlečne izdelke,pšenično moko,RIŽ!!!, sojine izdelke,sojin lecitin,stročnice,citruse,pralni prašek.

Ker sem študentka in ga zaenkrat še polno dojim,me zanima kako je s tem dodatkom za nego in varstvo otroka..ker so te dovoljene stvari tako zelo drage,da že več nevem kaj bi jedla...prihodki pa majhni user posted image
Saj morda same veste,kakšne so cene ovsenega mleka,kamutove in pirine moke,....

Koliko alergenov moraš imeti potrjenih in ali je naš primer upravičen do tega dodatka?
Kolikšen je približno znesek?

clock-img

19.06.2010, 17:10

clock-img

josec

pencil-img

12

Vsaj tri glavna živila morajo biti potrjena, pa fajn je, če ima diagnozo atopijski dermatitis. Mislim, da pri tebi ne bi smel biti problem

clock-img

20.06.2010, 11:54

clock-img

taja00

pencil-img

13

Pozdravljena

Jaz tudi mislim, da ne bi smel biti problem, saj je veliko osnovnih živil, ki jih ne sme.
Naš malček je alergik na pšenico, KM, jajca,oreščki,... in ima pa tudi AD.
Ti kar oddaj obrazec in pa ne pozabi na kopije potrdil, ki si jih prejela od alergeologa,
izgubiti nimaš kaj.

Lp

clock-img

20.06.2010, 19:37

clock-img

naja78

pencil-img

2169

živ.

mogoče glih ne spada v odgovor,čeprav dam puncam prav.
mene pa zanima kako je s podaljšanjem porodniške,če ima otrok potrjeno alergijo na ta živila in AD???

clock-img

20.06.2010, 19:55

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

Meni so podaljšali za 3 mesece pred 4 letI,na osnovi AD,KM,jajca,lešniki in ostali oreščki,mačja dlaka,pa še nekaj stvari.

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis

clock-img

21.06.2010, 09:52

clock-img

naja78

pencil-img

2169

IZVIRNO SPOROČILO: ANITA D.

Meni so podaljšali za 3 mesece pred 4 letI,na osnovi AD,KM,jajca,lešniki in ostali oreščki,mačja dlaka,pa še nekaj stvari.

aha.hvala.itak je še čas,ampak bom probala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem