cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dobrodelnost-zamaški

clock-img

15.04.2012, 12:17

clock-img

artista7

pencil-img

816

Pozdrav vsem!
Torej; v bloku imamo že dobršno škatlo zamaškov, ki jih zbiramo in mene bi zanimalo, kam se jih lahko nese (v pomoč otrokom, kje pač zbirajo). Opcije imam od dolenjske do Ljubljane. Kak predlog?

< Sporočilo je popravil Admin -- 15.4.2012 13:51:38 >

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

15.04.2012, 12:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

clock-img

15.04.2012, 12:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

alo, kam se jih lahko nese (v pomoč otrokom, kje pač zbirajo). Opcije imam od dolenjske do Ljubljane. Kak predlog?

http://www.zamasek.si/

za tegale fanta mi zbiramo, imaš zbirna mesta na linku, doma so pa iz Cerknice. Rvano zdaj grem na obisk k malemu lepotcuuser posted image

clock-img

15.04.2012, 12:49

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

http://www.dejangrilj.si/

mi zbiramo pa za tega fanta. Mislim,da bodo sprejeli zamaške na vsaki enoti Elektra Ljubljana.
lp

clock-img

15.04.2012, 13:30

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Zamaške se lahko odda skoraj na vsaki osnovni šoli. Te akcije so sedaj že zelo utečene. Tudi mi zbiramo zamaške na šoli.

clock-img

16.04.2012, 09:56

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Zamaške se lahko odda skoraj na vsaki osnovni šoli. Te akcije so sedaj že zelo utečene. Tudi mi zbiramo zamaške na šoli.

in v vseh vrtich tudi. vsaj pri nas na dolenjskem.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

17.04.2012, 09:13

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Tud mi nosimo v vrtec, ponekod pri nakupovalnih centrih imajo tudi zbiralnike zamaškovuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

10.10.2012, 21:19

clock-img

Društvo Zamašek

pencil-img

11

Smo Humanitarno društvo Zamašek, ki zbiramo zamaške za Leo, 2 leti in pol staro punčko, ki bo po operaciji potrebovala nakup slušnih aparatov, katere morajo starši za boljšo kvaliteto, kupiti sami. S pomočjo zbiranja zamaškov želimo pomagati tudi drugim, ki potrebujejo našo pomoč.

Če ne veste kam z zamaški, nas pokličite 070-515-010 in prišli bomo po njih. Lahko jih tudi odnesete na katero izmed naših zbiralnih mest in sicer v okolici Celja. Pokličite nas in povedali vam bomo, kam lahko odnesete zamaške.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem