cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dilema

clock-img

30.10.2005, 10:55

clock-img

Anonimen

Kako reagirate oz. bi reagirale v naslednji situaciji: partnerja ni cele dneve doma zaradi službe,ko pa je , je pa vedno na rač. in zelo nesramen, zadirčen in osoren. Samo nekaj žlendri in ne pokaže nič lepega in pozitivnega. Že lep čas odnosi med nama ne štimajo in ko je meni zdaj dvignilo dekl, ga ignoriram. Ne morem si pomagati,a tudi govorit več ne morem z njim.
Sedaj pa hec...do zdaj je v postelji štimalo koliko toliko. Sedaj pa ne, ker je pač situacija taka. In kako,kljub temu,da si ga želim, naj ga zavrnem,ko se sredi noči loti akcije?
Aja, pogovor ne pomaga nič,ker on ni nič kriv. Preverjeno.

clock-img

30.10.2005, 10:58

clock-img

Anonimen

Jaz bi iz take zveze odšla.

clock-img

30.10.2005, 11:04

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Tud js ne bi zgubljala cajta.Če ne gre ne gre.Pa služba cel dan ne pomeni res,da dela k žvina.Pogovor se pa ga postav pred dejstvo.user posted image

clock-img

30.10.2005, 11:07

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Vprašaj se, ali je splih kaj v tej zvezi, da te res osrečuje, pa še to, zakaj si sploh z njim (da te drugi ne bi ogovarjali?)....premisli in ne zgubljaj časa in energije

clock-img

30.10.2005, 11:15

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Se strinjam z vsemi predhodnimi odgovori. Taka zveza je navadno mučenje brez smisla. Si predstavljaš ves čas živeti na tak način???? Jaz bi odšla...

clock-img

30.10.2005, 14:45

clock-img

Anonimen

Če sprašuješ za tisto ponoči, potem poskrbi, da bo videl, kako si zvečer pod posteljo spravila noč za sekanje ledu. A si gledala film ... kateri že? A katera ve naslov?

clock-img

30.10.2005, 16:27

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Meni ni jasno, kaj si ti sploh še želiš od tega tipa? Nič več ne komunicirata, vajin odnos se je ohladil, on bi še seksal, ti očitno tudi, ja kaj zdajuser posted image  Očitno je to vajina edina skupna točka...brez ostalih obveznosti.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

30.10.2005, 17:52

clock-img

Anonimen

Če si se resnično poskusila pogovorit z njim in ne gre in ne gre, potem ne vidim smisla vztrajati v taki zvezi. Jaz ne bi. Škoda časa in energije. Sploh časa ne moreš nikoli dobiti nazaj.

clock-img

30.10.2005, 19:48

clock-img

Anonimen

Podnevi te ignorira, ponoči naskakuje??? Jutro?
Preveri, da nima razloga (služba, bolezen, druge težave) in nato odidi.

clock-img

30.10.2005, 20:02

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj si mislim? Mislim si, da nobeden od vaju ni srečen. Si ga vprašala, zakaj ni srečen, kaj ga žene v tak brezup?

clock-img

30.10.2005, 20:22

clock-img

paris

pencil-img

1304

Moj odgovor poznaš!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

30.10.2005, 20:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

"Prvinski nagon"  bo to, Spljišni user posted image ...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

30.10.2005, 21:23

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

Postavi ultimat. Ali pogovor ali odhod!

Ljubi in boš ljubljen!

clock-img

30.10.2005, 22:09

clock-img

Anonimen

Je bil Prvinski nagon, a ne, Zara? Thansk.

clock-img

31.10.2005, 21:38

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Hja, za seks med partnerjema naj bi bil pogojen z ljubeznijo. Ti si jezna nanj, pa bi z njim vseeno seksala? Meni do tega ne bi bilo...

Letos pa bo!

clock-img

03.11.2005, 13:32

clock-img

tijana

pencil-img

55

absolutno se strinjam z kereso, twetty, mojamuro, jutro in ostalimi. pa tudi ti si človek, ki potrebuje toplino, nežno besedo in topel objem. skrajni čas je da ga postaviš pred dejstvo, da je pogovor NUJNO potreben. prav tako je nujno potrebno ČIMPREJŠNJE ukrepanje. draga moja, drviš proti slapu. se ti zdi da imaš še čas za razmišljanje ali pa je že skrajni čas za akcijo?

kar pogumno, saj izgubiti itak nimaš nič, ker kaj dosti več niti nimaš. držim pesti.

clock-img

03.11.2005, 15:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

Meni se zdi vajina zveza mrtva.
Seks pa je pač neka prvinska potreba, pa zakaj bi se drugje matral, če pa se doma ni treba...
Jaz bi šla.

...vox populi...

clock-img

03.11.2005, 21:37

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Hja, lepo je reči, jaz bi odšla...ampak ni vse tako enostavno..ponavadi se vse vrti v krogu..Seveda bi bilo najbolj pametno, da bi odšla, temu ne oporekam..poskusi politično, naj bo tudi tebi vseeno zanj, v postelji se stran obrni čeprav si ga še tako zelo želiš..., poskusi ga kdaj narediti ljubosumnega..težko je ampak..če on pravi, da ni kriv, kaj potem, si kriva ti ali kako? Vsaj to naj ti pove

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem