cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dihanje skozi nosek in usta

clock-img

12.11.2005, 20:23

clock-img

alekseja

pencil-img

61

imam eno težavico in sicer, moja punčka kadar bruha in ji gre mleko tudi skozi nosek, ne zna dihat skozi usta in ima pri tem težavo vse dokler se ji nosek ne ščisti in šele takrat zadiha. Ali katera ve kaj naj naredim, da bo znala dihat tudi skozi usta in ali je to pri mesec dni starih otrocih normalno.
Alekseja


_____________________________

Alekseja

clock-img

12.11.2005, 20:56

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mislim da je normalno pri tako malih dojenčkih da še ne znajo dihat skozi usta, zato je tudi ob prehladih ful težje. Sčasoma se bo tudi to naučila jaz niti ne vem kdaj je začel moj Matic dihat tudi čez usta,kar naenkrat je začel!

_____________________________

Lep pozdrav! K

clock-img

12.11.2005, 21:45

clock-img

urška

pencil-img

3136

itak je pa boljše, da otrok diha skozi nos. tako je meni rekla zobozdravnica. če diha skozi nos se ji le ta (sploh v primeru prehlada) bolj čisti; pa tudi zrak vdihnjen skozi nos je bolj "sfiltriran".
jaz jo ne bi učila skozi usta dihat. se je pa naš sam naučil, ko je bil 1. prehlajen in je imel zamašen nos. poskusi ji nosek z pumpico sčistit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem