cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

digitalni fotoaparat

clock-img

08.03.2007, 22:32

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Kateri fotoaparat priporočate?
Želim, da so lepe slike tudi pod umetno svetlobo in da je v cenovnem razredu nekje do 300 eurov!

la la la

clock-img

09.03.2007, 07:15

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem preko speletne strani www.mixi.si naročila Canonov fotoaparat, ki je bil v akciji. Stal je 145 eur, zraven pa sem dobila dve kartici, baterije in torbico zanj. Koliko je "profesionalen", pa žal ne vem, jaz ga uporabljam za čisto obično slikanje.

clock-img

09.03.2007, 08:31

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Sej jaz ne rabim profesionalnega, samo tega k mam zdej ne dela lepe slike pri umetni svetlobi in tud premikat se ne sme nihče, ko slikam. A so pri tebi čiste slike tudi pod lučjo?

la la la

clock-img

09.03.2007, 10:36

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Čaki zdej a ti misliš umetno svetlobo kot žarnice, al pod slabo svetlobo, kot temno je? Ker da bi pri zadovoljivi osvetlitvi zmazal slike zaradi predolge ekspozicije skoraj ne morem verjet.

Pod "umetno osvetlitvijo" je edino, kar je lahko drugače, barve, da izgledajo nenaravno. Če je pri umetni osvetlitvi in naravni osvetlitvi enako svetlo, razlik v tem nebi smelo biti, že po teoriji ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem