cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dieta 86. dan

clock-img

01.11.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

Tako, še čisto čisto malo, pa konec. Ampak prej še danes sadni jutri vodni dan. Bo šlo, me gor drži to, da bo kmalu konec.

Ja, samo potem se mi zdi, da se pravo delo pa šele začne - torej kile obdržat. Mater, se bo treba kar nazaj držat, se mi zdi. Kako pa ve potem mislite nadaljevati? O.K., do kosila sadje, to bom zagotovo obdržala, potem pa zagotovo ne bom striktno ločevala.

clock-img

01.11.2005, 10:45

clock-img

total

pencil-img

4453

al bina,mam eno znanko,ki je bila na tej dieti do konca,zdaj pa normalno je,za kosilo B, za večerjo Š ali OH in kg ostajajo enaki,pa tud če se mal pregrešiš nič zato.

clock-img

01.11.2005, 10:51

clock-img

smrka

pencil-img

3582

se mi zdi da bodo kile ostale, če zjutraj nadaljuješ z sadjem, za kosilo večerjo, pa da se je v normalnih količinah - in seveda polovico manj kot za kosilo.

clock-img

01.11.2005, 10:53

clock-img

Anonimen

Ja, saj nekako tako sem mislila, tako nestriktno ločevanje. Recimo ne krompir pa meso skupaj, ampak eno za kosilo, eno za večerjo, itd....Mislim, da bo šlo, no.

clock-img

01.11.2005, 11:37

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Jst mam dons OH dan. Bom mela testenine za kosilo. V nedeljo me ni bilo doma, tko da nism mogla javit kg. No uglavnem dons je moj 44. dan in tehtnica kaže -5kg. Torej 65kg.

Sm pa u nedeljo ko sm stopila na tehtnico skor jokat začela. Ker sm bla 3 dni samo na sadju, ostale dni pa res full mau jedla in sm pričakovala, da bo 64kg. user posted image

Drugače se mi pa na oblačilih že kr pozna, da sm mau shujšala. Pa tut dragi me je pohvaluuser posted image

clock-img

01.11.2005, 16:53

clock-img

Anonimen

U, mater ste zgovorne danes tle gor user posted image  Vse na pojedinah al kako?

clock-img

01.11.2005, 19:37

clock-img

Anonimen

Jaz se ravno bašem s čokolado, po tem, ko sem pojedla torto. Prav hecna tale dieta. Za kosilo pa sem bila pri starših na prvonovembrski požrtiji, pa sem imela s seboj makarone. Mi ni bilo čisto nič žal za tistim mesom in francosko. So bili makarončki prav dobri.
Imam pa zdaj še en mesec pred seboj in glede na to, da sem do sedaj shujšala 11 kil, upam, da bom vsaj še kakšne 3. Zaenkrat. Ker bi bilo nujno še treba. Sem se ravno dva dni nazaj gledala v Atlantisu v šipe, pa me je še vedno ogroooomno. Doma namreč sploh nimam nobenega ogledala.

clock-img

01.11.2005, 22:09

clock-img

mojchka

pencil-img

300

Ja, ja, Al bina, prav si povedala. Težje bo to težo obdržat.
Ampak jaz zase mislim, da bom poskusila vztrajat, če ne drugega pa zato, da zaprem gobce vsem tistim, ki mi zdaj pravijo, da si uničujem zdravje, pa da bom potem itak takoj vse gor dobila in naj nikar ne kupujem novih oblek (saj jih še ne! Še malo bom počakala!) itd. (kako so vsi pametni, mater! samo ena znanka   (od tu so izključeni prijatelji) je bila iskrena in je rekla, da sem bila potrebna ene resne diete!!!)

In tudi jaz nameravam vztrajat pri sadju za zajtrk in ločevanju pri posameznih obrokih. Pa nič jest med obroki. Vse to svetuje tudi knjižica Naslednjih 90 dni, ali kako je že naslov.

Pa sem gor mislim vsekakor še zahajat po kake ideje ali vsaj spodbudne besede, zato Al bina, Šplišni in ostale, vas pozivam, ostante še tle...
(Splišni, se kar ne morem navadit na tvojo novo fotko... a razmišljam, da bi tudi jaz svojo menjala... še kako kilco dol, potem se bom pa gola slikala in si to dala v avatar - al kako se že tej slikci reče user posted image  )

_____________________________

LP
mojca

clock-img

01.11.2005, 22:12

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image , Mojca, te držim za besedo.

clock-img

02.11.2005, 07:12

clock-img

Anonimen

Ja, mojčka, seveda se bom še javljala tle gor, tudi ko bo konec. Da vs malo prečekiram user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem