cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dieta 78. dan

clock-img

24.10.2005, 05:36

clock-img

Anonimen

Dobro jutro, suhice user posted image  Kako gre? Gre, ne, kaj pa čmo. Bemti, ampak zdaj sem pa že jaz malo naveličana te diete in ja, precej enolične hrane. Ampak samo še 12 dni, ni panike, se pravi še trije sadni, če se ne motim pa en vodni. O.K., bomo prišli do cilja.

 
A ima katera morda drugi del tiste Rinine knjižice, da ne bom po koncu vse zaj....? Če ima, prosim, da da kakšno navodilo. Blacky, morda?

clock-img

24.10.2005, 05:39

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Knjigice nimam. Moraš pa menda še potem 3 mesece za zajtrk jesti sadje. Pa verjetno je bolje, če poskusaš držat take kombinacije, mislim pa da vrstni red ni več pomemben.

clock-img

24.10.2005, 05:46

clock-img

Anonimen

Aha, tole za zajtrke vem, samo vem pa da je bilo nekje nekoč nekaj napisano od kombinacijah, recimo kosilo B, večerja OH ali kako drugače. Ali pa morda to sam sproti kombiniraš? Tudi možno.

clock-img

24.10.2005, 09:08

clock-img

mojchka

pencil-img

300

Ja, nekaj takega svetujejo, ja...
Da še vedno zajtrkuješ sadje, pa da paziš na kombinacije. Ni pa treba jesti istega za kosilo in zajtrk. Še vedno si moraš občasno privoščiti sadni in vodni dan...
Drugo pa sem pozabila. Moram spet kaj v knjižnico in si spet sposodit tole knjižico...


_____________________________

LP
mojca

clock-img

24.10.2005, 10:06

clock-img

Anonimen

Pozdrav še od mene. Danes jem kislo zelje - zelenjavni dan. Je že kuhano in me čaka doma. Tibor bo pa dunajca user posted image user posted image user posted image .
Po koncu diete bom jaz do 12. ure jedla saje, potem pa ločevala živila. Brez Rine.

clock-img

24.10.2005, 10:56

clock-img

Anonimen

Predlog za danes:

Z: iz poljubnega jagodičja ali 1 manjše banane in malo mineralne vode zmešajte frape
 
M: 2 mandarini
 
K: sadna solata z ribezovo polivko
 
M: 1 velika žlica bučničnih semen in skodelica čaja
 
V: pol porcije sadne solate od kosila
 
Za ostale napotke pa bom malo preštudirala knjigo.user posted image

clock-img

24.10.2005, 11:04

clock-img

Anonimen

Evo, že našla:

TRAJNOST USPEHA:
 
Če ste se med dieto pregrešili, nič zato, nadaljujte z dnevom, ki je na vrsti. Izguba vsakega kilograma vas bo nevede prisilila k temu, da bo dieta potekala po zahtevah pričujoče knjige. Vsak izgubljeni kilogram je pot k zdravemu in boljšemu počutju. Za spremembo zmagajte! Življenje je na vaši strani.
 
Zapomnite si, da imate pravo in trajno korist le od ohranjanja telesne teže. Za dieto ste se odločili z namenom, da izgubite kilograme, okrepite zdravje in psihično počutje. To boste dosegli le, če boste korenito spremenili svoje navade. Torej uravnotežena prehrana in veliko gibanja, pa boste polni energije in dobre volje in zato tudi privlačnejši. Tega priporočila se velja držati vse življenje. Le prave cilje si je treba vedno znova zadati.
 
Še naslednjih 90 dni po dieti zajtrkujte samo sadje, pri kosilu in večerji pa upoštevajte urnik prehranjevanja in pravilno kombinacijo živil. Če v teh 90-ih dneh izgubite še 3 kg, je prišlo do sprememb v metabolizmu. Naj uravnoteženo prehranjevanje in telesna aktivnost postaneta vaš način življenja.
 
Dieto lahko ponovite šele 90 dni po tem, ko ste jo končali.
 
Upam, da bo zadostovalo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem