cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dieta 71. dan

clock-img

17.10.2005, 05:52

clock-img

Anonimen

Pa smo spet na beljakovinah. Kaj boste jedle? jaz sem samo enkrat v času diete jajca, pa ene dvakrat sir, drugače pa ponavadi vedno meso. Za danes pa še ne vem.

clock-img

17.10.2005, 08:43

clock-img

Anonimen

Jaz bom meso. Imam že pečena svinjska rebra. Pa zeleno solato zraven, če se mi jo bo dalo narediti. Ej, za solato sem pa res lena ko ****s.
A veš da jaz zdaj kar malo pogoljufam včasih. Če imamo že ementalerja v hladilniku, pa če je beljakovinski dan, si ga pa res lahko malo privoščim. Tako da kakšno rezinico stisnem tu pa tam na tak dan.

clock-img

17.10.2005, 09:49

clock-img

Anonimen

Pa še kakšen predlog:

K: morski sadeži s solato
 
V: pol porcije kosila
 
Če pa vam morski sadeži ne odgovarjajo, pa si pripravite piščančjo obaro in kos kruha.
 
Pa dober tek! Tudi jaz še nimam pojma, kaj bom danes jedla.user posted image

clock-img

17.10.2005, 10:15

clock-img

Anonimen

Mi imamo danes za kosilo segedin, tako da ga bom tudi jaz jedla. Jaz ponavadi na beljakovinski dan jem meso, jajca sem tudi samo ene dvakrat drugega pa ne. Se kar prileže meso, a ne??

clock-img

17.10.2005, 10:17

clock-img

Anonimen

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image

clock-img

17.10.2005, 11:54

clock-img

Tashaia

pencil-img

98

Evo mene back on diet.
Pojedla sem eno jabolko, za kosilo v službi sem si pa vzela en velik kos pečenega lososa. Zvečer pa verjetno skuto.

clock-img

17.10.2005, 14:53

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Jst mam pa dons 1. vodni dan. No sej bo jutri boljš.

papa

clock-img

17.10.2005, 15:08

clock-img

Anonimen

Lianna, super, da imaš danes vodni dan, ko je še luna zraven. To bodo kile kar letele dol!user posted image

clock-img

17.10.2005, 19:41

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Sm full jezna nase. Ker nism zdržala in sem jedla kosilouser posted image  Full me je glava začela bolet in ker sm vedla da me čaka vsaj 4h učenja danes, ker imam jutri kontrolko sm potem kr jedla kosilouser posted image

Mi je prov bad...še posebi k je luna zravnuser posted image  

Tko da bom mela jutri ter v petek vodni dan. Si full želim zgubit ta tedn -2kg.

clock-img

17.10.2005, 19:54

clock-img

Anonimen

No, jaz sem za kosilo pečena piščanjčja prsa, za večerjo pa kos sira, ker je piščanca tamauček pojedel. Pa mislim, da ne bo prehude panike.

clock-img

17.10.2005, 20:30

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Tudi jaz sem se danes opet malo bolj resno spravla zraven (po kravrnem tednu user posted image ) - Ok vsaj KG so stale na vagi kot pribite (sem si jih gor prišpičila na vago, da se ne morejo premaknit - tako kot ona v reklami user posted image ).. Evo, danes bila pridna.. Imela sem Š dan pa sem si naredla rižeka z grahecom, drugače pa za Z 1 slivo, ostalo pa voda, voda.. (še vedno pa pijem premalo vode - če pa pozabim user posted image ).. Jaz sem spomnim na vodo ob 20h, potem bi pa kar cel 1,5l v sebe vlila..user posted image

Moram pa priznat, da se mi je vmes ful luštala Milkina čokolada Noisete (pa nimam več M) user posted image - ampak sem vzdržala in zdaj sem ful vesela, ker lahko grem spat z mirno vestjo..

Mi je celo gratalo zjutraj malo (na hitro) potelovadit, potem pa je mali že navrl, pa ni blo več časa user posted image Smo bli pa na enem dolgem sprehodu v parku - to verjetno tudi nekaj šteje, a ne? user posted image Ful bi rada več migala, pa enostavno ne najdem časa - moj dan bi moral imet 48 ur user posted image Ja, ja, saj vem - kjer je volja, je način.. saj si bom že kaj zmislila..

Jutri pa OH.. verjetno moja klasika - testenine z gobovo omako (za OH imam vedno najmanj idej user posted image ), zvečer pa bom verjetno kakšni 2 tablici Milkine čokolade, ki se mi je danes tak luštala user posted image

clock-img

17.10.2005, 20:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem za kosilo pečena rebra in zeleno solato, za večerjo pa sir (+ majoneza + olive), malo prejle pa še en mali kos dunajca. Malo mi popušča tole zadnje čase. Za jutri se mi sploh ne da nič pripravit. Potem bom spet basala vase vse kar mi bo vsej prestaradni pod roke prišlo. Sicer je to ponavadi tisto živilo, ki je dovoljeno, pa vendarle se ne držim več tako strogo obrokov. Kak grižljaj sem in tja vase vržem. Bom morala biti bolj pridna.
Ne vem, jutri bo najhitreje šlo potem s kakšnim rižem najbrž. Pa Tibor tudi riž je. Ja, kar to bom verjetno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem