cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dieta 66. dan

clock-img

12.10.2005, 07:22

clock-img

Anonimen

Pa smo spet na sadju in zelenjavi. Se mi zdi, da mi bo danes kar pasalo malo "posta".

clock-img

12.10.2005, 07:25

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
meni še ni čisto vse jasno. A na sadni dan ješ samo sadje ali lahko tudi zelenjavo?!?user posted image
Pa še nekaj, ko sem glih pri vprašanjih: kaj spada pod sladice? Ali lahko takrat, ko je ta dovoljena, pojem kako skodelico čokolešnika namesto npr. torte?  Oz. kdaj lahko pojem čokolešnih?

Sorry, ker tečnarim s vprašanji, toda rada bi uspela v tej dietiuser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

12.10.2005, 07:28

clock-img

Anonimen

Po eni dieti je kao sadje pri drugi pa sadno zelenjavni dan. Tako da jaz se potem kar po Spliš ravna, ki ima v svoji dieti ta dan kot sadno zelenjavni, kar pomeni, da si lahko npr. zelje potenstaš, brez maščobe seveda lai podušiš, ali skuhaš sataraš brez jajc in brez dodatkov (maščoba), ali pa kislo zelje malo pogreješ ali kaj podobnega. Jaz si včasih skuham zeljno juho (sladko zelje + pelati), ...ali pa ješ surovo zelenjavo, če ti sladko sadje ne gre preveč.

Čokolino mislim da bi pa lahko namesto sladice na OH dan, sicer pa se mi zdi, da ne paše nikamor drugam. Mogoče bo katera drugače povedala user posted image

clock-img

12.10.2005, 07:47

clock-img

Anonimen

Ja, jaz bi tudi rekla, da čokolino takrat, če že mora biti.
Jaz bom danes jedla zelenjavno juho. Sem jo že včeraj zvečer skuhala. Je pa iz kolerabe, korenja in stročjega fižola. Pa kocka in začimbe.

clock-img

12.10.2005, 08:24

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Če preberete na vrečki, boste vidle, da je največ OH v njem, skupaj z mlekom pa sigurno paše na OH dan.
Zdej sem si tud jaz nabavla knjigo 90 dnevna ločevalna dieta, ki jo je izdala revija Rina. Ko sem jo brala, sem zasledila neki, kar se mi zdi, da nobena ni nič rekla in sicer o kruhu pri kosilu (1kos), ta pa mora bit polnozrnati. No jaz sem jedla belgauser posted image . Sicer je šlo vseeno dol.user posted image
Sicer pa vas zdajle že skoraj en teden nisem spremljala, seveda sem se tudi nehala držat diete. user posted image  Tako da sem včeraj ponovno začela, sicer bi moral bit moj sadni dan, sam se nisem mogla upret testenin, ki sem jih skuhala družini za kosilo. Danes je torej moj sadno zelenjavni dan, kar pomeni, da smo skupaj, samo jaz sem 1 mesec zadaj.

Kdaj bo tehtanje? KOlker sem vas spremljala, ponavadi po sadnem dnevu, torej jutri???
LP

clock-img

12.10.2005, 08:28

clock-img

Anonimen

Ja, lahko jutri zaradi mene. Samo Blacky ima sezname, pa je malo nehala dietkat oziroma dietka po svoje. Upam, da nas bo našla in dodala. Sicer pa je itak največji užitek, ko same zase lahko napišemo, koliko je minusa.

clock-img

12.10.2005, 11:32

clock-img

Anonimen

Splišni, pa saj sem tu, vsak dan vas preberem, ponavadi tudi jaz temo odprem. Nisem odšla nikamor, tudi sezname pridno vodim še naprej.
Edino, kar je, da sem se jaz malo zapustila. Malo zaradi nervoze, ker sem po letu dni znova sedla za volan in to iz danes na jutri, ker je mož moral takoj na teren, jaz pa doma brez hrane, denarja,... in mi ni preostalo drugega. Pa saj je prav tako. Po drugi strani pa je Nejc nekaj bolan (prehlad, kašelj, kihanje), pa sem še zato malo nervozna. No, in tako čez dan jem zelo malo, zvečer pa se napokam. Vem, da ni prav tako, pa saj bo boljše.

Se strinjam, da se jutri stehtamo in javimo rezultate. user posted image

clock-img

12.10.2005, 12:35

clock-img

Anonimen

Da se vam še jaz mal javim. Moram priznati, da sem se dva dni mal grešila. Namreč vsi smo zboleli, tudi ta mala je prehlajena in kašlja, in sem pač jedla kar ostali. Še piti nisem mogla toliko tekočine, ker me je tako bolelo grlo. Danes sem že malo bolje, tako da jutri spet začnem oz. nadaljujem.( hvala bogu, da kg mirujejo in se ne poznata ta dva dneva)

clock-img

12.10.2005, 13:13

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Jaz pa zdejle korenček glodam in si kuham zelenjavno juho. Ta ostale člane pa bom vanjo vsula makarone, za sladico pa dobijo palačinke.
Al bodo veseli zelenjavne juheuser posted image . Men je pa ful dobra.

clock-img

12.10.2005, 13:19

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa do zdaj en grozd pa eno hruško. Pa zebe me, seveda ko pa ne kurim odznotraj user posted image

clock-img

12.10.2005, 17:03

clock-img

Anonimen

No, dozdaj sem pa še ene tri velike žlice ajvarja, pa še enkrat danes bom jedla ali hruške ali pomaranče ali pa kisle kumare. To je vse, kar imam doma trennutno.

Zdele grem pa kavo spit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem