cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dieta-potovanje

clock-img

11.09.2005, 12:25

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Evo, spet jaz s problemom in z upanjem na vašo pomoč Naslednji ponedeljek grem na absolventa in sem trdno odločena, da ne bom grešila . V Grčiji sem že velikokrat bila, tako da nimam neke nore želje po spoznavanju njihove kulinarike, ker jo itak že poznam, se mi zdi pa idealna situacija za oklestit par kg, ker ne bo časa za hrano Edino kar bo grehov, če to sploh je, bo Red Bull, ker sem prepričana, da brez njega pa ne bi zdržala vseh naporov, ki me čakajo

Problem pa je, ker gremo tja in nazaj z ladjo , tako da rabim ideje za hrano,ki jo lahko odnesem s seboj. Na ladji bomo skupno 6 dni Ok, sadni dan ni problem, OH bom premostila z Grisini ali prepečenci, kaj pa beljakovinski dan in Škrob? Saj načeloma, če bom vzela hladilno torbo bi mogoče lahko za beljakovinski dan vzela jogurt pa košček sira zraven s kruhom,.. kar me najbolj muči je škrob. Kaj predlagate?   

clock-img

11.09.2005, 13:04

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

za absolventa bi mene bolj alkohol skrbel , ki ima ogromno kalorij. Na ladji so pa tudi restavracije, kjer si lahko narocis zrezek pa solato, ali pa testenine..

clock-img

11.09.2005, 13:06

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

No glede na to, da se maturanca sploh ne spomnim sem se odločila, da bom na absolventu trezna. Itak večinoma trezna žuram, tako da mislim, da ne bo problema. Bom pa po moje ena redkih, ki bo trezna,..tega se pa zavedam

clock-img

11.09.2005, 14:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2005, 14:37

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Jaaa, riževi kruhki, to bom vzela s seboj, matr po taki zanič hrani, bom pa zih vsa posušena nazaj prišla

Kot opomba: sojin jugurt paše na beljakovinski dan

clock-img

11.09.2005, 18:06

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Se opravičujem,ker se vmešavam, ampak OH je enako kot škrob.
Mi živila razvrščamo na OH, beljakovine in maščobe in vitamine ter minerale.
Tko da mal premislite.

soja je živilo, ki vsebuje beljakovine (vegeterjanci jo uživajo namesto mesa!!!).

Lp, Barbi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem