cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

delovni zvezki, potrebščine?

clock-img

27.05.2010, 21:50

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Smo novopečeni na tej strani, pa me zanima kako boste vi naročali delovne zvezke in potrebščine za šolo? Preko ponudnikov, da ti pošljejo na doma ali osebno v knjigarnah? Kaj pa se najbolj splača; glede na ceno in porabljen čas, pa glede veselja otroka, da sam izbere???

clock-img

27.05.2010, 21:52

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Jaz bom pomoje na Kopiji.

clock-img

27.05.2010, 21:53

clock-img

matkica

pencil-img

293

Mislim,da preko kopije,kot vsa leta.

clock-img

27.05.2010, 21:54

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

jaz sem ravno danes začela razmišljati o tem in se mi zdi, da bom večino naročila preko založbe, ki ima seznam naše šole, nekaj stvari pa drugje skupaj s hčerko, ker komaj čaka na šolo in vse potrebščine ter seveda shoppinguser posted image

CARPE DIEM!

clock-img

28.05.2010, 08:18

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

kopija,ker mi je najbolj enostavno,naročiš preko interneta in konec avgusta dobiš paket domov

clock-img

29.05.2010, 09:42

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Tud mene tole muči. Za 1.r. sva đla skupaj kupovat, ker je bilo treba še pušćico in otrbo izbrat.
Lani sem delovne zvezke vzela pri Kopiji, nekaj potrebščin sva šla pa skupaj kupit, da mu bo kao v veselje. Pa ga ni ravno ganilo, tako da bom letos najbrž naročila vse, vendar razmišljam o DZS, ker imajo popust na Pika kartico. Samo ne vem, če velja pri naročilnici, moram natančno prebrat.

clock-img

29.05.2010, 10:07

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Tud mene tole muči. Za 1.r. sva đla skupaj kupovat, ker je bilo treba še pušćico in otrbo izbrat.
Lani sem delovne zvezke vzela pri Kopiji, nekaj potrebščin sva šla pa skupaj kupit, da mu bo kao v veselje. Pa ga ni ravno ganilo, tako da bom letos najbrž naročila vse, vendar razmišljam o DZS, ker imajo popust na Pika kartico. Samo ne vem, če velja pri naročilnici, moram natančno prebrat.

tut pri naši je tko, ji dol visi šoping in to kakšne zvezke bo mela. In naročamo že 5 let (letos bo 6.) pri Kopiji in je blo do zdej vedno vse bp.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem