cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

darilo za rojstni dan v vrtcu

clock-img

24.08.2006, 22:08

clock-img

Ula3

pencil-img

170

zanima me kaj vaši malčki prinašajo domov iz vrtca kot darilo za rojstni dan. veliko idej imajo vzg. zelo dobrih, pa bi bilo lušno, če jih delite z nami drage mamice!

< Sporočilo je popravil puncica -- 25.8.2006 10:26:18 >

clock-img

25.08.2006, 10:29

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša pupa je dobila en cel zvezek kjer so bile risbice od vseh otrok (sicer bol čačke a so še majhni user posted image ), pa na kuhalnici je dobila takega metulčka in moss gume (al neki). Zadaj pa je pisal ... Vse najboljše za tvoj 2 rojstni dan. Otroci, vzgojiteljica1 in vzgojiteljica2.

Men se je zdel lepo imajo pa tako penasto torto v vrtcu in vsak je ob njej slikan user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

25.08.2006, 11:04

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Pri nas dobijo risbice vseh prijateljčkov, pa med praznovanjem jih vzgojiteljice sliko, nekaj slik sprintajo in dodajo k albumu risbic. Potem pa dobijo še en izdelek: blazinico, medvedka, žogico nogico - vsako leto nekaj drugega.

lp

clock-img

25.08.2006, 12:54

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Pri tamalem so dobili full lepe pojštrčke-hiške. V bež- modri barvi. Pojštrček ima okenca-žepke, vrata in modro strehico.
Lani sva s sodelavko otrokom izdelali za darila rokavičko-lutko iz filca. Vsak otrok si je nato izbral barvo. Drugi prijateljček iz skupine pa mu je nato darilce izročil.
Predlani sem otrokom iz teniških žogic izdelala žabice. Nato sem gor s silikonsko pištolo nalepila elastično gumico, da je žabica skakala.
Za letos pa še ne vem.user posted image

clock-img

25.08.2006, 12:56

clock-img

lin

pencil-img

2504

Naša Lin je dobila mapico na kateri je bil na sprednji strani odtis njene roke in notri risbice od vseh otrok, kinder jajček zavit v bonbonček,sliko od praznovanja(v vrtcu),in vzgojiteljica ji je naredila ful lepo čestitko na vrvici v obliki barčice(so enota barčica)ki zdaj visi v njeni sobi pod lustrom.
V našem vrtcu je navada da ko kdo praznuje starši prinesejo kako malenkost ,recimo sokce v tetrapaku pa kakšne piškote, vzgojiteljice tisti dan okrasijo učilnico z balončki pol pa pojejo,rajajo,slavljenec ima na glavi kronico imajo pogostitev itd.....luštno no.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem