cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

darilo za 2. rojstni dan?

clock-img

04.10.2005, 10:56

clock-img

neja.ana

pencil-img

23

Ana bo kmalu stara 2 leti. Seveda so neke ideje, kaj ji podariti, ampak vseeno me zanima, kaj starši podarjate (ste podarili oz. imate namen) 2 leti staremu otroku?

clock-img

04.10.2005, 11:11

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Odvisno...se rada s kaimi igračami igra še posebej?
Naša npr.dojenčka vlači le kake 5 min na dan. S kockami pa se lahko igra celo uro. Sicer je stara šele 14 mes.Pa vseeno. Mogoče če ne mara ravno punčk, kake legice ali kakšno sestavljanko, ki je v 2.letu že kar zanimiva za otroka.

clock-img

04.10.2005, 11:22

clock-img

JANAG

pencil-img

64

Mi smo tudi kupili lego kocke, pa se mi zdi, da jih je še premalo. Tako za fantka kot za punčko so primerna.
Ne samo da zida z njime, še natvarja jih na tovornjak, okoli pelje, ja tudi v voziček jih da, da se bo njegov dojenček z njimi igral user posted image

clock-img

04.10.2005, 21:18

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Naš je dobil CD, ki ga z veseljem posluša, pa knjigice ( ful rad "bere"), pa eno ladjo s kockami.

clock-img

04.10.2005, 22:59

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Midva sva ji kupila kuhinjico in je po dobrem letu še vedno zelo aktualna. Za vikend običajno dobiva zajtrk serviran v posteljo.user posted image

clock-img

06.10.2005, 18:30

clock-img

Anonimen

Kaj pa npr. voščenke in velik blok za risanje? Ali pa prstne barve?

clock-img

06.10.2005, 21:21

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Voščenke ma tud ful rad, prstnih barv pa še nismo probal.

clock-img

03.11.2005, 18:41

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

lego kocke, tricikel, barvice, gugalnica, sanke ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem