cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

danes pa res ni srečen dan

clock-img

22.03.2008, 20:06

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Moram se mal izkašljat...
zjutraj se mi je pri hranjenju začel dušiti moj 10muser posted image na srečo se je končalo vse vredi.Bila sem čist panična ne znam povedat tega ... ful grozn občutek, ko mu pomagaš v bistvu mu pa ne  pomagaš. -upam da razumete kaj hočem povedat , še dobro da je potem sam zadihaluser posted image grozno sem se potem ful jokala.
Kot drugo pa so mi danes v bolnico odpeljali atija in ugotovili da ima pljučno trombozo(strdek v pljučih) in je sedaj na intenzivni negiuser posted image user posted image pa že itak je invalid zdej ga more pa še to doletet kot da v življenju ne trpi dovolj!!!!!!!!!!!
Jočem jočem ful mi je hudo upam da bo vse ok in komi čakam da ga grem jutri pogledat.

Letošnji prazniki so grozni...

Brez zamere ampak mogla sem mal dat ven mogoče mi bo zdaj boljše.

Lp Vesna

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

22.03.2008, 20:09

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

potolaži se...saj bo ....user posted image zate

clock-img

22.03.2008, 20:09

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kar se sinčka tiče se zgodi tudi meni se je pa ne aradi hranjena vendar moja hči je izsiljevala (občasno še) s tem da je nehala dihat med jokom in občutek je grozen.

drugače ti pa namenim velik objem in naj ti noč hitro mine da čimprej vidiš svojega atijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da hitro pride domv iz bolniceuser posted image

clock-img

22.03.2008, 20:59

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

O, Vesna, to je pa res grozno slišati user posted image . Če boš potrebovala karkoli, pokliči. Držim pesti, da se bo vse dobro končalo. En user posted image  vsem tvojim sončkom in tebi od nas vseh.

clock-img

22.03.2008, 21:05

clock-img

lyra*

pencil-img

1477

Res grozno!user posted image
Upam,da bo vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

clock-img

22.03.2008, 21:06

clock-img

Anonimen

ojej....naj ti čimprej posije sonce user posted image user posted image

clock-img

22.03.2008, 21:14

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Punce hvalauser posted image in tudi jst upam da noč čimprej mine

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

22.03.2008, 21:26

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

pravijo da za vsakim dežjem posije sonce..in upanje vedno umre zadnje.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem