cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dabroston in menstruacija

clock-img

06.05.2010, 09:01

clock-img

latka

pencil-img

1381

Mene zanima, kdaj ste po zadnji tabletki Dabrostona dobile menstruacijo če ni bilo nosečnosti? Jaz sem namreč prejšnji ciklus dobila normalno po 3 dneh, sedaj je pa je že 7 dni od zadnje tabletke, pa menstre še ni!Saj po teh tabletah bi morala priti 100%, ne?

clock-img

06.05.2010, 09:47

clock-img

Anonimen

Jaz je nisem dobila, ker sem imela cisto.

clock-img

06.05.2010, 10:35

clock-img

latka

pencil-img

1381

In kaj je sledilo potem, kako si jo potem sprožila?

clock-img

06.05.2010, 15:21

clock-img

latka

pencil-img

1381

Joj res ni nobene, ki je imela podobne izkušnje s Dabrostonom?
Pa tiste, ki ste ga jemale, po kolikih dneh ste dobile M?
Prosim pomagajte mi!!user posted image

clock-img

06.05.2010, 22:40

clock-img

lotkla

pencil-img

278

V navodilih sicer piše da jo dobiš v 3-5 dneh. Jaz sem jo dobila ta 6 dan. Če jo do ponedeljka ne dobiš, pa najbolje da pokličeš ginekologa.  

clock-img

09.05.2010, 11:42

clock-img

latka

pencil-img

1381

Ali lahko Dabroston prestavi oz. vpliva tudi na ovulacijo?Danes je namreč 10 dan od zadnje tablete Dab. in M še vedno ni, je pa Bt še vedno nad 37!

clock-img

09.05.2010, 11:46

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

kaj pa če si noseča?user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

09.05.2010, 11:59

clock-img

latka

pencil-img

1381

BC mini je kazal rahlo drugo črtico, samo če bi bila noseča, bi morala črtica postati čez 2 dni že temnejša!Zadnji test sem porabila v sredo, mogoče bom probala spet jutri s CB, ja, pa ta test mi je pokazal tudi v sredo bolj -,kot pa +, oz. jaz sem videla neko navpično črto, bolj senco, možno da se mi dozdeva ali pa že mešauser posted image !

clock-img

09.05.2010, 12:07

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

kaj pa če probaš digitalni cb tam menda ni dvoma a je + ali pa minus

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

08.06.2010, 21:14

clock-img

mimi81

pencil-img

65

Kokr js vem, čim je črtica, je to nosečnost (slabo, dobro vidna, nima veze) user posted image .

clock-img

29.06.2010, 21:40

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Živijo,

tud jst brez dabrostona nimam user posted image . šla sem že v postopek za inseminacijo z ampulami, pa mi žal folikli niso nič zrasli.
Drugač pa sm jo dobila 3 - 5 dan po koncu jemanja teh tablet.

clock-img

07.07.2010, 20:11

clock-img

huda83

pencil-img

52

jaz sem jemala Dabroston pol leta, ampak brez učinka ... vse me je bolelo, pikalo, bila sem nervozna in razdražljiva ... user posted image sem dobila že na 19., 20. ali 21. dan ...

po mojem mnenju je Dabroston brez veze ...
Klomifen je boljši, vsekakor te more pa G spremljat, kako reagirajo jajčniki in podobno.

clock-img

19.07.2010, 10:30

clock-img

maja89

pencil-img

47

živjo

Jaz sem trenutno zaklučla že z tretjo kuro z dabrostonom in mestruacijo dobim tam 3 4dan!!!ko se user posted image  zakluči ni duha ne sluha o ovolaciji kaj še o user posted image  to se mi vleče že celo leto!!!
zdaj bi pa vprašala vas ,če mi lahko pomagate ! Šla bi na samoplačniški pregled ,saj moja ginekologinja bi kar čakala men pa je to čakanje po domače povedano dopizdlo!!!
Mogoče katera pozna kakjega vredu ginekologa samoplačniško v mb!     hvala vam za odgovor že v naprej

clock-img

07.08.2021, 16:41

clock-img

Anonimen

Dober dan,

ker sem imela močne menstruacije z bolečimi krči, mi je ginekolog predpisal Dabroston, 2x dnevno od 10.-25. dne ciklusa. Zdaj jemljem Dabroston tretji ciklus in danes, 18. dan ciklusa, se mi je pojavila rahla krvavitev. Tega do sedaj ni bilo. Ciklusa pred tem sta potekala normalno, brez vmesnih krvavitev, tudi 2. ali 3. dan po prenehanju jemanja tablet se je pojavila menstruacija.
Je katera s podobno izkušnjo? Naj omenim, da delava na naraščaju, ampak žal neuspešno že nekaj časa.

Vsakega odgovora bom zelo hvaležna.
Lep pozdrav, A.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem